Beoordelingen Woonmode Rijswijk

8,8
77 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Inrichting showroom 8,6
  • Assortiment 8,7
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) 8,5
  • Persoonlijke aandacht 9,1
  • Medewerkers / verkopers 8,9
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap 8,8
  • Kwaliteit 8,9
  • Plaatsing / montage / levering 8,7
  • Garantie / nazorg 8,7
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Grund uit: Poeldijk

14-04-2018
8,8

Ervaring:
In de winkel zijn we goed geholpen en kwamen we er snel uit. Bij telefonisch contact bleek tot twee keer toe het dossier niet vindbaar en duurde het even voordat we antwoord konden krijgen op onze vragen. Toen de levering later uitviel dan verwacht kregen we een aantal tijdelijke plissé's. Hierdoor waren we tijdelijk voorzien van raambekleding in de slaapkamers en was de ergste inkijk op de BG weg. De monteur heeft zijn werk prima verricht, maar was niet heel erg representatief en klantgericht..

Aanbeveling: ja

Michiel uit: Capelle aan den IJssel

11-04-2018
9,4

Ervaring:
Zeer prettige winkel met goed vakkundig personeel. Fijne service en altijd goed bereikbaar, komen afspraken na. Onlangs een mooie laminaat vloer gekocht en wederom is het eindresultaat erg mooi geworden.... dit zeer zeker ook door het vakwerk van de parketeurs.

Aanbeveling: ja

H.A.Hoogweg uit: Den Haag

30-03-2018
6,8

Ervaring:
Ik zit met een groot probleem de afstand-bediening van mijn electrice- rolgordijn is defect al via U een opdracht uitgevoerd (nieuwe Batterij) maar hij doet het nog steeds niet ik kan zo niet blijven zitten het rolgordijn is naar beneden en ik zit in het donker Help me A.U.B. !!!!!

Aanbeveling: ja

Blomsma uit: Zoetermeer

15-02-2018
10

Ervaring:
Zeer goede en professionele winkel, waar kwaliteit bovenaan staat.

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Naaldwijk

01-02-2018
9,2

Ervaring:
Al jaren vaste klant en altijd heel tevreden. Mooie grote winkel en heel vriendelijke en deskundige mensen. Recent een nieuwe vloer en zonwering gekocht en alles volledig naar wens!

Aanbeveling: ja

P kenbeek uit: Kwintsheul

16-12-2017
9,8

Ervaring:
Goede service en zeer vakkundig personeel.
Wij bevelen woonmode dan zeker aan!

Aanbeveling: ja

Jolien de Jongh uit: Schiedam

07-12-2017
9,0

Ervaring:
Duidelijke offerte, werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd en de houten vloer is netjes gelegd. Medewerkers hebben goed meegedacht met mijn wensen.

Aanbeveling: ja

Edwin Prinse uit: Voorburg

04-12-2017
8,9

Ervaring:
Zeer vriendelijke, gedreven, deskundige lieden. Zeer goed in het nakomen van gemaakte afspraken. Een aanrader voor iedereen!

Aanbeveling: ja

Sergio Beker uit: Den Haag

16-11-2017
10

Ervaring:
Excellent experience. Woonmode has helped us to transform our house, with excellent and appropriate advise on materials and taste. They took the time to come by our house and make a plan for us within the budget available. Installation was on time, with great quality materials and finishing. The personnel installing was very professional and helpful with our demands, solving the issues that appear on every renovation to our entire satisfaction. Will definitively do business with them again in the future.

Aanbeveling: ja

Havinga uit: Rijswijk ( Z.H.)

28-09-2017
9,7

Ervaring:
Prettig en beleefd personeel.
Keurig werk geleverd, ik ben zeer tevreden.
Goed advies gekregen.
Kom als klant zeker terug.

Aanbeveling: ja