Beoordelingen Woldringh Optiek BV

8,7
314 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Bereikbaarheid (tel/ email) 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,0
  • Informatieverstrekking 8,6
  • Communicatie 8,7
  • Professionaliteit medewerkers 8,9
  • Assortiment 8,3
  • Kwaliteit 8,7
  • Afspraken nakomen 8,9
  • Snelheid dienstverlening 8,9
1 t/m 10 van 314 beoordelingen

Janny uit: Groningen

21-01-2019
8,0

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
Ik ben al meer dan 40 jaar klant

Aanbeveling: ja

S uit: Groningen

17-01-2019
10

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
De enige opticien waar ik en mijn zoon komen. Kwaliteit van meting en dienstverlening is optimaal. Klantvriendelijk, luisterend oor en zo langzamerhand ken je elkaar een beetje. Een kleine winkel waardoor niet te veel keuze en dat geeft rust.

Verbeterpunten/ tips:
Zo doorgaan

Aanbeveling: ja

A uit: Den Ham Gem Zuidhorn

02-01-2019
9,0

Ervaring met: service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)

Positieve ervaring:
Ik ben volgens mij al meer dan 30 jaar klant bij Woldringh. Ik word altijd heel goed en professioneel behandeld en goed voor en ingelicht.

Verbeterpunten/ tips:
Ik heb dit keer alleen een montuur gekocht maar dat staat niet in het rijtje met ervaringen etc

Aanbeveling: ja

Nellie uit: Den Ham

02-01-2019
9,6

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
Vanmorgen gebeld om een afspraak te maken en kon meteen vandaag terecht. Mijn partner, zonder afspraak, werd óók meteen geholpen. Oogmeting gebeurde heel nauwkeurig en geduldig evenals kiezen van montuur. Ik kom al 40 jaar bij Woldringh, maar de eerste keer liep ik er binnen omdat ik er langs kwam in de Heerestraat op weg naar school. Vandaag was ik voor het eerst in het filiaal in Bedum, anders altijd in de Heerestraat. Maar in Bedum was het net zo goed als in de stad. We zijn bijzonder plezierig geholpen!!

Verbeterpunten/ tips:
Ga zo door!

Aanbeveling: ja

Jorn uit: Groningen

09-12-2018
8,8

Ervaring met: aankoop van een complete bril, zonnebril

Positieve ervaring:
Uitstekende service die met oprechtheid wordt uitgevoerd.

Aanbeveling: ja

Theo uit: Ten Boer

08-12-2018
8,2

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Aanbeveling: ja

Pim uit: Bedum

07-12-2018
8,0

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
Vriendelijk en vakkundig personeel. Niet te beroerd voor een praatje

Aanbeveling: ja

Hetty uit: Ezinge

07-12-2018
8,6

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
Goede bereikbaarheid en fijne service. Je kan altijd terug als je iets hebt. Erg klantvriendelijk.

Aanbeveling: ja

Grietje uit: Drijber

30-11-2018
7,3

Ervaring met: aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole

Positieve ervaring:
Het leesgedeelte van mijn contactlenzen viel tegen en ik voelde me niet gehoord. Vandaar een second opinion gevraagd bij een andere specialist. Naar aanleiding van zijn advies is eea goed opgepakt. Ik ben nu tevreden.

Verbeterpunten/ tips:
Luisteren naar de klant en gaan voor het optimale resultaat.

Aanbeveling: nee

Ramona uit: Bedum

28-11-2018
9,0

Ervaring met: aankoop van een complete bril, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, zonnebril

Aanbeveling: ja