Beoordelingen VSO makelaars

8,3
106 beoordelingen
  • Totaal oordeel over VSO makelaars & taxateurs 8,2
  • Contact met secretariaat 8,2
  • Ervaring begeleiding v.d. makelaar 8,6
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

Fred uit: Dronten

05-08-2018
8,3

Ik heb ervaring opgedaan met: verkoopbegeleiding

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: nee

Negatieve ervaring:
Mening van kijkers is voor verkoper niet van belang. Het gaat om de juiste persoon / koper te vinden.
Kritisch zijn met wie komt kijken.

Positieve ervaringen:
Rekening houden met wensen van verkoper

Aanbeveling: ja

Martin uit: Den Haag

30-07-2018
6,7

Ik heb ervaring opgedaan met: verkoopbegeleiding

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: nee

Negatieve ervaring:
Bijna 6 jaar weinig tot geen begeleiding
Door toeval verkocht

Positieve ervaringen:
Angie doet haar best Johan was een drama

Aanbeveling: nee

Henri uit: Dronten

12-07-2018
8,3

Ik heb ervaring opgedaan met: verkoopbegeleiding

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Negatieve ervaring:
eerste mondelinge koop heeft niet geleid tot koopovereenkomst. Zelf moeten bellen om koopovereenkomst wat dus niet meer doorging

Positieve ervaringen:
vasthoudendheid een tijd die besteed wordt aan bezichtigingen en begeleiding daarna

Aanbeveling: ja

johan uit: kampen

04-06-2018
9,0

Ik heb ervaring opgedaan met: verkoopbegeleiding

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Plus/minpunten van het object:
Er hebben meerdere bezichtigingen plaatsgevonden in een tijd van anderhalf jaar. Deze zijn altijd aan ons doorgegeven en afgehandeld.

Negatieve ervaring:
In wisseling van contact i.v.m vakantie hebben we zelf contact moeten opnemen met de vervanger omdat het minder goed liep maar dat was een klein minpuntje vergeleken met de goede service/samenwerking die wij als verkoper hebben mogen ervaren.

Positieve ervaringen:
Complimenten aan Angie ( en collega's) voor haar vakkundige inzet en prettige samenwerking

Aanbeveling: ja

Herma uit: Tollebeek

24-05-2018
10

Ik heb ervaring opgedaan met: bezichtiging(en)

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Positieve ervaringen:
Zeer vriendelijke vrouw, die haar vak verstaat.
Meteen door heeft als je even met je man onder vier ogen wilt praten.
Zeer prettig om met haar een bezichtiging te doen

Aanbeveling: ja

Alexander uit: Amersfoort

24-04-2018
8,0

Ik heb ervaring opgedaan met: verkoopbegeleiding

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Plus/minpunten van het object:
Naar onze mening had het object geen echte minpunten. Dat de woning niet voldeed aan bepaalde wensen van een aspirant koper was geen minpunt van de woning. De eerste foto reportage die gemaakt werd na de verkoop opdracht, kon positiever. Een ander minpunt was dat wij de conjunctuur tegen hadden. Na de nieuwe foto’s en 3-D presentatie werd de belangstelling weer groter hetgeen resulteerde in verkoop begin januari 2018.

Negatieve ervaring:
Ik heb geen negatieve ervaring.

Positieve ervaringen:
Wij hadden een goed contact met Angie, die meeleefde met het feit, dat de verkoop maar niet wilde lukken. Stond positief tegenover suggesties van onze kant om de verkoop te stimuleren.

Aanbeveling: ja

Marion uit: Swifterbant

05-02-2018
10

Ik heb ervaring opgedaan met: bezichtiging(en)

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Plus/minpunten van het object:
Positieve bezichting en koop gehad! De vrijheid die we kregen van de makelaar, om op ons gemak het huis te bezichtigen, waardoor we een goed gevoel van het huis kregen.
En dan het heerlijke gebak bij de overdracht👍

Positieve ervaringen:
Alleen maar positief

Aanbeveling: ja

rob uit: dronten

05-12-2017
8,3

Ik heb ervaring opgedaan met: bezichtiging(en)

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Aanbeveling: ja

Monique uit: Swifterbant

02-11-2017
8,7

Ik heb ervaring opgedaan met: verkoopbegeleiding

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Negatieve ervaring:
Geen negatieve ervaring

Positieve ervaringen:
Gedegen voorbespreking en objectieve uitleg over (on) mogelijkheden in opbrengst en duur van verkooptrajecten. Ruimte voor klant om mee te denken in afwegingen n.a.v. een bod en geen druk om snel te beslissen.

Aanbeveling: ja

Lilian uit: Dronten

09-10-2017
8,3

Ik heb ervaring opgedaan met: verkoopbegeleiding

Ik kies in de toekomst weer voor VSO: ja

Positieve ervaringen:
Vriendelijk, duidelijke uitleg, staan altijd voor je klaar, denken met je mee

Aanbeveling: ja