Beoordelingen Verkeersschool Voskamp

8,6
410 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,6
  • Advies 8,5
  • Begeleiding 8,8
  • Bereikbaarheid 8,8
  • Kennis en vakmanschap 9,0
  • Kwaliteit 8,8
  • Lestijden 8,5
  • Lesvoertuig 8,7
  • Instructeur 9,1
  • Uitleg 8,8
  • Prijs/kwaliteitsverhouding 8,1
  • Website 8,1
401 t/m 410 van 410 beoordelingen

chantal uit: eerbeek

03-05-2013
10

Ervaring met: Personenauto B

Aanbeveling: ja

Mandy uit: Warnsveld

29-04-2013
8,6

Ervaring met: Personenauto B

Aanbeveling: ja

patricia uit: empe

19-04-2013
8,6

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Goede begeleiding zowel instructeur als receptie

Tips/ verbeterpunten:
Kosten, voskamp is aardig duur

Aanbeveling: ja

Sabine uit: Leuvenheim

14-04-2013
8,7

Ervaring met: Personenauto B

Aanbeveling: ja

Bas uit: Zutphen

07-04-2013
9,0

Ervaring met: Bromfiets AM

Positieve ervaring:
Goede leraar. veel ervaring, duidelijk, goed materiaal

Tips/ verbeterpunten:
Prijs per les duidelijker aangeven op de website

Aanbeveling: ja

mike uit: zutphen

05-04-2013
9,2

Ervaring met: Bromfiets AM

Positieve ervaring:
heb door mijn les bij hun in 1x mijn rijbewijs gehaald

Aanbeveling: ja

Floor uit: Zutphen

01-04-2013
8,3

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
- veel mogelijkheden tot les
- goede instructeur
- snelle communicatie

Tips/ verbeterpunten:
- goedkoper

Aanbeveling: ja

Lennart uit: Lochem

26-03-2013
9,0

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Erg duidelijke en leuke lessen. Weten hoe jullie leerlingen het beste de ervaring kunnen laten begrijpen en bereiden leerlingen goed voor.

Tips/ verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja

Mart uit: Zutphen

21-03-2013
6,8

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Een leerzaam moellijk prosec om auto te leren rjiden heeft veel tijd en energie in gezeten. Ben er zeker van dat ik en boel geleerd heb wat later ook van pas komt.

Tips/ verbeterpunten:
Ik had er moeite mee om steeds weer dingen te horen wat ik niet goed doe. En je vergeet te kijken geef meer gas (aanwijzingen) Maar ben er zeker van dat het ook wel geholpen heeft en dat het er in is gestapt! En dat ook een groot deel was van het exame waardoor ik geslaafd ben.

Aanbeveling: ja

Daniel uit: Hall

21-03-2013
8,1

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Bij de instructeuren is veel kennis aanwezig. Er is een goede, persoonlijke communicatie met de leerling. Degelijke lesauto. Goede uitleg. Instructeuren zijn goed in staat om een leerling naar examenniveau te krijgen.

Tips/ verbeterpunten:
Wanneer een leerling dingen goed doet, zou hier wat meer de nadruk op kunnen worden gelegd. Zo krijgt de leerling, denk ik, meer zelfvertrouwen in de auto wat ook nodig is om zelfverzekerd op examenniveau te kunnen presteren. Ook is de leerling dan misschien beter in staat om die goede punten vast te kunnen blijven houden.

Aanbeveling: ja