Beoordelingen Verkeersschool Voskamp

8,6
436 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,5
  • Advies 8,4
  • Begeleiding 8,8
  • Bereikbaarheid 8,8
  • Kennis en vakmanschap 9,0
  • Kwaliteit 8,8
  • Lestijden 8,4
  • Lesvoertuig 8,6
  • Instructeur 9,1
  • Uitleg 8,8
  • Prijs/kwaliteitsverhouding 8,1
  • Website 8,0
371 t/m 380 van 436 beoordelingen

Falco uit: Vorden

25-11-2013
8,3

Ervaring met: Bromfiets AM

Aanbeveling: ja

Greet uit: Lochem

24-11-2013
7,8

Ervaring met: Motor A

Positieve ervaring:
zeer ervaren instructors.
hele waardevolle tips en informatie.
bedankt!

Aanbeveling: ja

Rien uit: Warnsveld

23-11-2013
9,8

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Top! Alles verloopt soepel en met goede begeleiding, van begin tot eind.

Tips/ verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

eileen uit: hall

23-11-2013
7,7

Ervaring met: Bromfiets AM

Aanbeveling: ja

Tamara uit: Zutphen

08-11-2013
8,1

Ervaring met: Bromfiets AM, Theorie

Positieve ervaring:
als je vragen hebt wordt er tijd voor genomen en goede uitleg

Tips/ verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Kaylee uit: Zutphen

02-11-2013
8,5

Ervaring met: Personenauto B

Aanbeveling: ja

Mark uit: Warnsveld

01-11-2013
7,8

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Wanneer ik begonnen ben, leken mijn lessen vrij snel te gaan. maar nadat de instructeur minder aanwezig was vielen een paar uren uit. uiteindelijk ben ik bij Edwin gekomen maar heb helaas de eerste lessen niet veel geleerd. het positieve was dat ik niet helemaal op nieuw ben begonnen want na de kennis making heeft Edwin het snel opgepakt.

Ook merk ik dat het erg goed is dat je gerust word gesteld, tijdens het rijden ben je na een tijdje helemaal niet gespannen meer.

Tot slot vond ik dat de planning erg goed in elkaar zat. dat ging echt heel goed, zelfs als je een andere tijd wilde probeerden ze nog mensen te verschuiven voor jou.

Tips/ verbeterpunten:
Wel heb ik een paar tips.
Eigenlijk zijn lessen van een uurtje te kort, natuurlijk kan hier niet veel aan veranderd worden. Maar ik ben wel van mening dat wanneer je aan het rijden bent en wat fout doet, je niet bij elke fout van de weg af moest om er even bij stil te staan.

Bij Edwin was ik er af en toe behoorlijk klaar mee.
Daar bij heeft hij twee keer zijn auto door de was straat gedaan terwijl ik rijles had en hij ging meerdere keren koffie halen. Ik vind dit niet heel erg maar het haalt je wel uit je les en alles bij elkaar mis je behoorlijk wat tijd.

Eigenlijk kan je dit niet maken. verder heb ik geen aanmerking want ik voelde me veilig en heb in een keer mijn rijbewijs gehaald.

Aanbeveling: ja

Hannie uit: Zutphen

20-10-2013
8,1

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Ondanks dat ik vrij kort les heb gehad bij Voskamp ben ik zeer tevreden.

Tips/ verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

bas uit: drempt

17-10-2013
9,8

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
ze hebben me snel me rijbewijs bezorgt

Aanbeveling: ja

daniel uit: zutphen

15-10-2013
9,3

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Goeie lessen gehad goeie duidelijke instucsies

Aanbeveling: ja