Beoordelingen Verkeersschool Voskamp

8,6
390 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,6
  • Advies 8,4
  • Begeleiding 8,8
  • Bereikbaarheid 8,8
  • Kennis en vakmanschap 9,0
  • Kwaliteit 8,8
  • Lestijden 8,5
  • Lesvoertuig 8,7
  • Instructeur 9,1
  • Uitleg 8,8
  • Prijs/kwaliteitsverhouding 8,1
  • Website 8,1
21 t/m 30 van 390 beoordelingen

Daan uit: Vorden

11-04-2018
8,7

Ervaring met: Bromfiets AM

Aanbeveling: ja

Kres uit: Zutphen

09-04-2018
9,0

Ervaring met: Motor A

Positieve ervaring:
Heel erg fijn gelest, goede uitleg en prettige sfeer

Aanbeveling: ja

Charlie uit: Zutphen

07-04-2018
9,3

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Het was fijn les te hebben van Linda.

Tips/ verbeterpunten:
Iets wat aan de dure kant. Maar dat heb je natuurlijk met een B.V..

Aanbeveling: ja

Stef uit: Zutphen

07-04-2018
8,7

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Het was alteid gezellig en serieus tegelijken tijd

Tips/ verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: ja

Dylan uit: Brummen

07-04-2018
8,0

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Simon deed er alles aan om ervoor te zorgen dat ik de dingen waar ik moeite mee had goed kon uitvoeren.

Tips/ verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: ja

Peter uit: Zutphen

28-03-2018
7,7

Ervaring met: Vrachtwagen met aanhanger C/E

Positieve ervaring:
Duidelijke instructie, goede uitleg

Tips/ verbeterpunten:
Jammer dat ik niet was voorbereid op de plaats van het examen. Deventer was voor mij vreemd
Ik rij liever in een versnellingsauto dan in een automaat. Was even wennen

Aanbeveling: ja

Wessel uit: Tonden

24-03-2018
9,1

Ervaring met: Bromfiets AM

Positieve ervaring:
gewoon een goede leerschool voor rijlessen.

Tips/ verbeterpunten:
-

Aanbeveling: ja

floor uit: harfsen

24-03-2018
9,3

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Marcel is een erg prettig persoon om rijles van te hebben. Hij kan goed uitleggen. Voor mij verdient hij een dikke tien. !!

Tips/ verbeterpunten:
Zijn er niet. Ik heb alles heel prettig ervaren.

Aanbeveling: ja

Jan uit: Zutphen

24-03-2018
8,4

Ervaring met: Vrachtwagen C

Positieve ervaring:
In vier dagen mijn camperrijbewijs C1 gehaald. Goede tijdsindeling, prettig les gehad.

Tips/ verbeterpunten:
Van acht tot twaalf praktijk is best lang. Lessen van twee uur achter elkaar zijn aan te raden. Vooraf hierover overleg met de kandidaat. Ik ben geslaagd, hoef dus niet meer. Zou ik gezakt zijn, dan ging mijn voorkeur uit naar twee uur lessen achter elkaar.

Aanbeveling: ja

lotte uit: zutphen

21-03-2018
8,9

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
flexibel qua lestijden, fijne begeleiding (ook theorie), goed bereikbaar (ook instructeur), komen afspraken na, vakkennis, aantal benodigde lessen goed ingeschat.
Wij zijn enthousiast!

Tips/ verbeterpunten:
klein dingetje: op het laatste moment bleek dat wij geen oproep kaart (uitnodiging) hadden ontvangen van Voskamp voor het praktijk examen. Maar dit werd snel opgelost!

Aanbeveling: ja