Beoordelingen Verkeersschool Voskamp

8,6
392 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,5
  • Advies 8,4
  • Begeleiding 8,8
  • Bereikbaarheid 8,8
  • Kennis en vakmanschap 9,0
  • Kwaliteit 8,8
  • Lestijden 8,5
  • Lesvoertuig 8,7
  • Instructeur 9,1
  • Uitleg 8,8
  • Prijs/kwaliteitsverhouding 8,1
  • Website 8,1
11 t/m 20 van 392 beoordelingen

Cindy uit: Doesburg

25-06-2018
9,5

Ervaring met: Personenauto met aanhanger B/E

Positieve ervaring:
Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald...dus dat zegt genoeg! Veel kennis, geduld en meedenken. Hoort waar je onzeker over bent en pakt dat praktisch op.

Tips/ verbeterpunten:
Misschien ter voorbereiding op de Aanhanger een technische vragenlijst wat je moet weten over de aanhanger. Ik had het gevonden op een andere verkeersschool wat mij wat vertrouwen gaf om ook even huiswerk thuis te kunnen doen.

Aanbeveling: ja

jelmer uit: Laren

21-06-2018
7,1

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
goede lessen gehad

Aanbeveling: ja

Floor uit: Gorssel

12-06-2018
7,3

Ervaring met: Personenauto B

Aanbeveling: ja

Jan uit: Vorden

08-06-2018
10

Ervaring met: Vrachtwagen C, Theorie

Positieve ervaring:
Deskundige en plezierige instructeur.

Aanbeveling: ja

Stan uit: Zuthen

27-05-2018
9,4

Ervaring met: Personenauto B, Theorie

Aanbeveling: ja

Myrthe uit: Zutphen

19-05-2018
8,9

Ervaring met: Personenauto B

Positieve ervaring:
Ik heb geweldig leuk leersame lessen gehad.
Ook kende Klaas-Jan mij goed. En wist wat ik kon en hoe veel lessen ik nodig had.

Tips/ verbeterpunten:
De theorie vond ik minder. Ik ben toen ook niet meteen geslaagd. En de opties wat ik nog meer kon doen waren matig.

Maar veder TOP RIJSCHOOL!

Aanbeveling: ja

Joeri uit: Brummen

10-05-2018
8,9

Ervaring met: Motor A

Aanbeveling: ja

Sabine uit: Zutphen

09-05-2018
8,8

Ervaring met: Motor A

Positieve ervaring:
Zeer prettige rijschool, een aanrader! De communicatie is helder en informeel. De lesplanning verloopt goed en er wordt altijd meegedacht over je persoonlijke wensen en voorkeuren hieromtrent. Goede ervaring met de instructeurs die ook inspelen op je wensen en kunnen.

Tips/ verbeterpunten:
Niet alle links van de website werken. (Op de Home-pagina werkt rijschoolgegevens.nl niet) en de site oogt wat verouderd.

Aanbeveling: ja

Eva uit: Harfsen

02-05-2018
7,8

Ervaring met: Personenauto B

Aanbeveling: ja

Myrthe uit: Vorden

23-04-2018
8,0

Ervaring met: Bromfiets AM

Aanbeveling: ja