Beoordelingen Van Oers Installaties BV

8,6
764 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,5
  • Kennis & vakmanschap 8,6
  • Afspraak nakomen 9,0
  • Betrouwbaarheid 8,7
  • Communicatie 8,6
  • Kwaliteit 8,7
  • Snelheid/levertijd 9,0
  • Personeel 8,7
  • Nazorg en garantie 8,5
  • Prijs 8,1
1 t/m 10 van 764 beoordelingen

Wpvdeerden uit: Oisterwijk

30-05-2019
8,9
Aanbeveling: ja

Peter uit: Berkel-Enschot

29-05-2019
8,7

Ik ben: vaker klant geweest

Ervaring met: verwarming & warm water

Aanbeveling: ja

Rens uit: 's-Hertogenbosch

28-05-2019
8,5

Ik ben: vaker klant geweest

Ervaring met: verwarming & warm water

Aanbeveling: ja

Merian uit: Kaatsheuvel

23-05-2019
9,8

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: dak & zinkwerk

Positieve ervaring:
Vanaf de offerte tot uitvoering zeer tevreden een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Aanbeveling: ja

23-05-2019
10

Positieve ervaring:
Top bedrijf met super service

Aanbeveling: ja

Christ uit: Boxtel

21-05-2019
1,5

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: loodgieterswerkzaamheden

Negatieve ervaring:
Op 25 oktober 2018 van Oers gebeld i.v.m. lekkage. De standleiding zou vervangen moeten worden. Na zeer ernstige communicatiestoornissen is de standleiding pas op 15 februari 2019 vervangen.
Ook het verwijderen c.q. slopen van de oude afvoerpijp gaf de nodige problemen en heb ik op verzoek van van Oers zelf geregeld. Alhoewel ik van Oers hiermee heb bespaard waren ze niet genegen om de factuur van de sloper te voldoen omdat zij deze niet zelf hadden gecontracteerd.
Nu -vandaag 21 mei 2019- is eindelijk besloten om de factuur van de sloper te voldoen. Zo werkt dat als er werkzaamheden zijn verricht op verzoek van van Oers zelf. We zijn tot op heden 7 maanden mee bezig geweest. I.v.m. nieuwe financiële afspraken zou er nu ook geen garantie meer zijn op de uitgevoerde werkzaamheden door van Oers.

Aanbeveling: nee

Hans uit: Oisterwijk

23-03-2019
10

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
We hielden familieweekend in ons pas aangekochte vakantiehuis in Oisterwijk. Op vrijdagavond valt de verwarmingsketel uit. Van Oers gebeld. We bleken daar geen servicecontract te hebben. Toch besloot de storingsmonteur ons direct te helpen. Een half uur later stond Stan op de stoep en fixte de ketel. Superaardige jonge vent. Topbedrijf en topmedewerker. Bedankt Stan!

Aanbeveling: ja

chris uit: berkel-enschot

21-02-2019
9,1

Ik ben: vaker klant geweest

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
telefonische kontakten plezierig, klantgericht en to the point. servicemonteurs vakbekwaam en klientvriendelijk

Aanbeveling: ja

AAM uit: Sint-Michielsgestel

20-02-2019
7,7

Ik ben: vaker klant geweest

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Goed en betrouwbaar personeel.Zeer klantvriendelijk.

Negatieve ervaring:
n.v.t.

Aanbeveling: ja

anna uit: oisterwijk

18-02-2019
7,8

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Tot nu toe ben ik positief. Hoe de toekomst zal zijn wacht ik af.

Negatieve ervaring:
Jammer dat bij het installeren van de cv-ketel en lekkage in de slaapkamer er onder ontstond, die ik nb zelf moest ontdekken.

Aanbeveling: ja