Beoordelingen Van Oers Installaties BV

8,6
757 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,5
  • Kennis & vakmanschap 8,6
  • Afspraak nakomen 9,0
  • Betrouwbaarheid 8,7
  • Communicatie 8,6
  • Kwaliteit 8,7
  • Snelheid/levertijd 9,0
  • Personeel 8,7
  • Nazorg en garantie 8,5
  • Prijs 8,1
1 t/m 10 van 757 beoordelingen

chris uit: berkel-enschot

21-02-2019
9,1

Ik ben: vaker klant geweest

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
telefonische kontakten plezierig, klantgericht en to the point. servicemonteurs vakbekwaam en klientvriendelijk

Aanbeveling: ja

AAM uit: Sint-Michielsgestel

20-02-2019
7,7

Ik ben: vaker klant geweest

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Goed en betrouwbaar personeel.Zeer klantvriendelijk.

Negatieve ervaring:
n.v.t.

Aanbeveling: ja

anna uit: oisterwijk

18-02-2019
7,8

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Tot nu toe ben ik positief. Hoe de toekomst zal zijn wacht ik af.

Negatieve ervaring:
Jammer dat bij het installeren van de cv-ketel en lekkage in de slaapkamer er onder ontstond, die ik nb zelf moest ontdekken.

Aanbeveling: ja

K uit: Waalwijk

18-02-2019
9,1

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Geen warm water en geen verwarming in het weekend, gebeld. Binnen 3 dagen een nieuwe ketel geplaatst door vakkundig en vriendelijk personeel

Aanbeveling: ja

S. uit: Eindhoven

18-02-2019
8,7

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Snelle levering, op maandag gebeld, dinsdag is de ketel geplaatst.
vriendelijke monteurs en zeer behulpzaam

Aanbeveling: ja

H uit: Udenhout

18-02-2019
4,7

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Negatieve ervaring:
Lekkage in cv ketel Remeha Calenta ,twee jonge monteurs zijn aan het prutsen geweest om de lekkage op te heffen,
na deze handeling lekkage groter geworden, met bedrijf contact opgenomen inz. de rekening, men vertelde mij dat de rekening verrekend zou worden met een volgende,waarschijnlijk hoge rekening, wat bleek door expertise van een derde ,het hydroblok rechts was lek,
komt vaak voor bij deze ketels, dus ketel wordt binnenkort vervangen (niet door Van Oers)!
Onderdelen in deze ketel zijn niet zo betrouwbaar en om een (hoog) het bedrag aan reparaties te vermijden wordt deze vervangen!!!

Aanbeveling: nee

E. uit: Tilburg

31-01-2019
9,8

Positieve ervaring:
Het is koud buiten en ineens stopt je ketel ermee.
Zie maar eens in deze drukke tijd snel een monteur te vinden. Van Oers stond binnen 1,5 uur op de stoep. Helaas was onze huidige ketel niet meer te repareren. De monteur (Stan) kwam direct met goed advies. Rustig, duidelijk, en nam alle tijd.
Nieuwe ketel aangeschaft. Binnen een zeer redelijke termijn zijn ze deze komen hangen. Wederom Stan en zijn collega Bram. Zeer vriendelijk en kwalitatief goed personeel.
3 uurtjes later zaten we er weer warm bij.
Goed werk van deze beide monteurs.
Wij bevelen van Oers van harte aan.
Een pluim voor de monteurs en het gehele bedrijf!

Negatieve ervaring:
Niks op aan te merken.

Aanbeveling: ja

Jasper uit: Best

17-01-2019
9,3

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Aanvraag ingediend voor een nieuwe c.v. ketel. De aanvraag werd snel beantwoord en een afspraak om ter plaatse te komen kijken volgde snel. Duidelijk advies en nu de Nieuwe installatie enkele dagen in gebruik. TOP!! het huis wordt nu echt warm en het warme water is beter als ooit tevoren. We kunnen nu eindelijk genieten van ons Bad zoals dat hoort bij een Bad. Met dank aan van Oers!

Negatieve ervaring:
geen.

Aanbeveling: ja

D uit: Boxtel

17-12-2018
9,1

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: verwarming & warm water

Positieve ervaring:
Snelle service, binnen paar dagen geplaatst. Vriendelijke monteurs, goede communicatie

Aanbeveling: ja

Patrick uit: Boxtel

19-10-2018
8,6

Ik ben: eerste keer klant

Ervaring met: service & onderhoud

Positieve ervaring:
Goede service en fijne communicatie

Aanbeveling: ja