Beoordelingen Van der Wal Interieur-adviseurs

8,6
585 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,6
  • Adviesgesprek 8,6
  • Persoonlijke aandacht 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,8
  • Assortiment 8,5
  • Offerte 8,6
  • Bereikbaarheid (tel./e-mail) 8,7
  • Facturering 8,8
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding 8,4
291 t/m 300 van 585 beoordelingen

Pieter uit: Culemborg

19-10-2015
8,7

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Raambekleding, Vloeren

Aanbeveling: ja

Mikaƫl uit: Wijnegem (BE)

24-09-2015
9,9

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Slapen

Positieve ervaring:
Van begin tot einde uitstekende service. De verkoper in de winkel was zeer aangenaam en wist waarover hij het had. De installateurs hebben perfect werk geleverd bij het opstellen van onze boxspring. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk. 5*!

Aanbeveling: ja

uit: Wageningen

12-09-2015
7,4

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Zitten, Eten, Wandmeubelen, Linnenkasten

Aanbeveling: ja

paul uit: Gorinchem

09-09-2015
9,7

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Zitten, Raambekleding

Positieve ervaring:
in de winkel ook ruimte voor vragen stellen, maar ook ruimte voor zelf rond kijken. Vriendelijke medewerkers - met "hart" voor het bedrijf. Ook achteraf nog mee kunnen doen met banken voor Roemenie actie. Actie op zich ook al positief.

Negatieve ervaring:
geen.

Aanbeveling: ja

A.J. uit: Leerdam

09-09-2015
10

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Raambekleding

Positieve ervaring:
Al jaren goede ervaring met aankopen

Negatieve ervaring:
geen

Aanbeveling: ja

Arthur uit: De Meern

08-09-2015
10

Ik ben: een zakelijke klant

Gekocht uit categorie: Slapen

Aanbeveling: ja

Janneke uit: Zaltbommel

08-09-2015
8,9

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Eten

Positieve ervaring:
Goede balans tussen aandacht geven en mensen rustig laten kijken. De hapjes tussen de middag stelden we op prijs. Zeer snelle reactie op onze vraag per telefoon en e-mail.

Aanbeveling: ja

Brenda uit: Hardinxveld-Giessendam

08-09-2015
7,6

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Zitten

Positieve ervaring:
Netjes afgeleverd,dat is perfect.

Negatieve ervaring:
2 verschillende verkoopsters gehad, waarbij de tweede wel even een nieuwe offerte schreef terwijl ik een pro forma van verkoopster 1 bij me had.

Aanbeveling: nee

Jasper uit: Veen

26-07-2015
8,5

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Zitten

Positieve ervaring:
Grote collectie, fijne aandacht en hulp

Negatieve ervaring:
Bij een merk als LEOLUX vind ik dat het onderhoudsmiddel er gratis bij geleverd zou moeten worden!

Aanbeveling: ja

Leo uit: Rhenoy

19-07-2015
9,0

Ik ben: een particuliere klant

Gekocht uit categorie: Slapen

Positieve ervaring:
Er werd ruim de tijd genomen om mij hetgeen ik wilde aanschaffen te tonen en daaromtrent advies te geven.

Negatieve ervaring:
nvt

Aanbeveling: ja