Beoordelingen UTS Verkroost Nijmegen B.V. (EPV)

9,3
30 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 9,2
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 9,3
  • Projectleider totaalbeoordeling 9,5
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 9,4
  • De verhuizing totaalbeoordeling 9,4
  • Voorman totaalbeoordeling 9,4
  • Nazorg totaalbeoordeling 9,4
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 9,2
  • Administratie totaalbeoordeling 9,2
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 9,2
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

Hans uit: Houten

19-07-2019
9,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Alles is naar wens verlopen. Goede service, persoonlijke benadering. Ik geef geen 10 omdat het altijd beter kan, maar eigenlijk is er niets waarover ik niet tevreden ben of dat ik direct kan noemen als verbeterpunt. In die zin had een 10 eigenlijk ook wel gekund.

Aanbeveling: ja

Natascha uit: Nijmegen

11-07-2019
9,9

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Positieve ervaring:
De totale verhuizing van ons naaiatelier zonder enige problemen verlopen. Het inzicht en meedenken van de verhuisploeg was ook een fijne aanvulling.

Aanbeveling: ja

Paul uit: Wijchen

18-03-2019
8,6

Ik beoordeel als: Onderwijsinstelling

Positieve ervaring:
Een vlotte afhandeling van de interne verhuizing op onze school. Hierbij verliep zowel alles zoals vooraf besproken.

Aanbeveling: ja

Thijs uit: Haps

15-03-2019
9,9

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
De verhuizing is bovengemiddeld voorspoedig voorlopen.
In eerste instantie heeft de klant de verhuizing moeten verplaatsen maar met de flexibiliteit vanuit UTS heeft dit geen enkele invloed gehad op de planning en uiteindelijk uitvoering van het project.
Met de praktische kennis van UTS zijn de juiste voorbereiding getroffen en materialen beschikbaar gesteld. Op de verhuisdagen zelf is met het verhuisteam en de klant middels een goede samenwerking de dag vlekkeloos verlopen.

Aanbeveling: ja

Maarten uit: Arnhem

13-03-2019
10

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
Prettig persoonlijk contact in alle fases van de samenwerking. Die zorgen ervoor dat daarna alles snel en zorgvuldig afgehandeld wordt. Prettig om te kunnen vertrouwen op de kennis en expertise van UTS Verkroost.

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Nijmegen

19-02-2019
8,1

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Efficient, op tijd, aanspreekbaar, behulpzaam. Goede samenwerking op de dag zelf.

Verbeterpunten:
Zieke werknemers verplicht thuis laten blijven.

Aanbeveling: ja

Willy uit: Nijmegen

11-02-2019
9,6

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Bij een ontruiming wordt actief meegedacht.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Aanbeveling: ja

Eefje uit: Nijmegen

19-12-2018
9,4

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Positieve ervaring:
Top verhuizing gehad
Snel en goed geregeld

Aanbeveling: ja

Emina uit: Gennep

11-12-2018
9,9

Ik beoordeel als: Particulier

Aanbeveling: ja

Kris uit: Gennep

11-12-2018
9,9

Ik beoordeel als: Particulier

Aanbeveling: ja