Beoordelingen UTS Verkroost Nijmegen B.V. (EPV)

9,4
34 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 9,2
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 9,3
  • Projectleider totaalbeoordeling 9,6
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 9,4
  • De verhuizing totaalbeoordeling 9,5
  • Voorman totaalbeoordeling 9,6
  • Nazorg totaalbeoordeling 9,5
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 9,3
  • Administratie totaalbeoordeling 9,3
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 9,3
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

hans uit: den bosch

23-10-2019
9,7

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
betrouwbaar en kundig bedrijf

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Marcel

23-10-2019
10

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
Uitstekende en professionele service!
Zeer vriendelijke medewerkers

Aanbeveling: ja

Peters uit: Groesbeek

21-10-2019
10

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Aanbeveling: ja

Rene uit: Wijchen

16-10-2019
10

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Betrof weliswaar een kleine project maar er werd snel gereageerd op de aanvraag en ik had het gevoel echt ontzorgd te worden.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Tom uit: Wijchen

16-10-2019
10

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
We zaten zelf in tijd nood, vandaar Verkroost gebeld. Alles perfect en meteen geregeld dat noem ik nog eens ontworpen.

Aanbeveling: ja

Rogier uit: Nijmegen

16-10-2019
9,9

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
In 1 woord fantastisch! Het kwam met bakken uit de lucht maar de mannen van Verkroost hebben de zon laten schijnen. Alles is ondanks de regen droog aangekomen. Dat allemaal met een glimlach en een gezonde dosis humor...Top!

Aanbeveling: ja

erik uit: Schiphol-rijk

15-10-2019
8,4

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Linda uit: De Meern

08-10-2019
7,4

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Al jaren goede ervaring met UTS. Ook dit traject ging prima, ik heb alleen het voortraject meegemaakt en verder niet, dus ik heb hier en daar een gokje moeten doen. Bedrijf is prima bereikbaar. Verhuizing is bij mijn weten goed gegaan.

Verbeterpunten:
Facturatie zat een fout in, verkeerde bakken geleverd, verhuisdozen op aanvraag niet op afgesproken tijd geleverd.

Aanbeveling: ja

Godelieve uit: Nijmegen

07-10-2019
9,4

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
Zeer tevreden. Komen afspraken na.

Verbeterpunten:
Weet ik niet

Aanbeveling: ja

Michel uit: Wijchen

07-10-2019
9,9

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
UTS helpt ons met ontzettend veel, van verhuizing tot verbouwing naar interieurverzorging tot handyman.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja