Beoordelingen EPV Vlotweg Top Movers

8,4
12 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,2
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 8,5
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,4
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 8,4
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,4
  • Voorman totaalbeoordeling 8,8
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,6
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 8,4
  • Administratie totaalbeoordeling 8,4
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 8,2
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

J.T. uit: Regio Arnhem Centrum

25-09-2018
8,0

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

Rita uit: DUIVEN

01-07-2018
7,2

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Roy uit: Ede

06-06-2018
9,1

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Positieve ervaring:
Voor de eerste keer samengewerkt met Vlotweg Topmovers. Echt een familiebedrijf met betrokken en gemotiveerde medewerkers. No nonsense, goede sfeer en niet geheel onbelangrijk: doorwerken.

Toch even zonder problemen 150 appartementen met senioren verhuist.

Voorman Olivier is een echte topper, rustig blijven, goed overleggen en de controle houden over alle werkzaamheden.

De eerste ervaring met Vlotweg was dus goed, met vertrouwen zie ik de volgende verhuizingen tegemoet.

Aanbeveling: ja

Ineke uit: Arnhem

08-05-2018
8,6

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
Deze beoordeling geldt voor de verhuizing van onze bibliotheek naar Naarden Theosofisch centrum.
Over de beoordeling van de verhuizing van de heer B.v.d. Brink kan ik geen oordeel over geven ik heb hem dit formulier doorgestuurd met de vraag of hij deze in wil vullen

Aanbeveling: ja

Hanneke uit: Arnhem

27-12-2017
8,8

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
Fijne samenwerking doordat Vlotweg open staat voor het meedenken van ons, stelt op tijd vragen als iets niet duidelijk is. Vlotweg was aanwezig op de afgesproken tijd, gaf op tijd aan wanneer er iets veranderde in de tijdsplanning.

Verbeterpunten:
Het is wel eens voorgekomen dat er één man te kort kwam. De reden die opgegeven was dat een man op een ander project was gezet. Wat de reden hiervoor was, hebben wij niet naar gevraagd.

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Velp

19-12-2017
9,0

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
TOP gedaan!!!

Aanbeveling: ja

Steven uit: Arnhem

04-12-2017
8,0

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Geweldige service en afhandeling opdracht

Verbeterpunten:
Help ze zoeken

Aanbeveling: ja

Jeroen uit: Leeuwarden

08-11-2017
8,3

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Plezierige samenwerking en goede inzet.

Aanbeveling: ja

Janet uit: Arnhem

06-11-2017
7,8

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Aanbeveling: ja

Marc uit: De Steeg

06-11-2017
8,5

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja