Beoordelingen Van der Ent Group

8,4
10 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,2
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 8,3
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,7
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 8,3
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,6
  • Voorman totaalbeoordeling 8,9
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,0
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 8,1
  • Administratie totaalbeoordeling 8,4
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 8,4
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Mathijs uit: Woerden

12-08-2019
8,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Tim uit: Rotterdam

02-07-2019
8,6

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Ik was erg onder de indruk van het verhuisteam en de wijze waarop de projectleider ons van advies heeft voorzien in de voorbereiding van de verhuizing.
Er zijn ons veel zorgen uit handen genomen en de verhuizing is helemaal volgens afspraak verlopen.

Het verhuisteam was zelfs zeer bereid een stapje extra te zetten zonder dat daarom gevraagd werd.

Verbeterpunten:
Aangezien wij een dergelijke verhuizing niet eerder hadden gedaan had ik graag gezien dat Van der Ent wat meer de leiding zou nemen over het project, door actief deel te nemen aan de projectgroep.

Aanbeveling: ja

Amy uit: Rotterdam

02-07-2019
7,5

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

William uit: Rotterdam

22-03-2019
8,1

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Snel schakelen, oog voor de noodzaak van de klant. Proactief bij problemen. Prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
Interne communicatie, met name bij inzetten van meerdere werknemers. Soms weet niet iedereen wat er afgesproken is met de klant. Dit is echter niet vaak aan de orde.

Aanbeveling: ja

Judith uit: Maasdam

05-02-2019
8,6

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
Grote ingewikkelde verhuizing.
Erg bijzonder hoe goed en bijna-foutloos dit is gegaan.

Verbeterpunten:
Wij hadden geen contact met de binnendienst; wellicht was dat handiger voor het opvragen van kleine matrerialen omdat die (logischerwijs) beter bereikbaar zijn dan de accountmanager.

Aanbeveling: ja

Thomas uit: Rotterdam

15-01-2019
8,1

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Aanbeveling: ja

Jens uit: Capelle aan den Ijssel

15-01-2019
7,6

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Zeer goede aanpak, zeer goed materiaal in gebruik.

Verbeterpunten:
De nazorg laat op zich wachten.

Aanbeveling: ja

Roland uit: Rotterdam

07-11-2018
9,1

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

William uit: Rotterdam

26-09-2018
8,8

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Zeer vakkundig personeel. Goede service, klantvriendelijke benadering. Medewerkers denken mee met de klant. Projectmanager schakelt zeer snel, werkt erg prettig. Alle materialen worden goed geconserveerd.

Verbeterpunten:
Digitale lijsten van in opslag staande goederen. De doordrukformulieren zijn slecht leesbaar.

Aanbeveling: ja

Arie uit: Dordrecht

25-09-2018
10

Ik beoordeel als: Onderwijsinstelling

Positieve ervaring:
Supersnel en adequaat geregeld.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja