Beoordelingen Harrie van Erp Top Movers (EPV)

8,5
4 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,3
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 8,1
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,5
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 8,5
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,8
  • Voorman totaalbeoordeling 8,8
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,1
  • Administratie totaalbeoordeling 8,6
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 8,1
21 t/m 30 van 56 beoordelingen

ine uit: beek en donk

18-08-2016
9,5

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
Geweldig zoals het verloopt. Correct, netjes en behulpzaam.Heb Het adres door gekregen van 2 andere zeer tevreden vriendinnen. Zo geeft verhuizen veel minder stress.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Arien uit: Rosmalen

17-05-2016
7,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Diny uit: Zaandam

06-04-2016
7,6

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
De verhuizers waren op tijd, vriendelijk en hebben prima werk geleverd.

Verbeterpunten:
Binnendienst soms moeilijk bereikbaar.
Tijdens carnaval ronduit onvriendelijk aan telefoon. Reactiesnelheid kan beter.
Prijs aan de hoge kant.

Aanbeveling: ja

Rien uit: Oss

29-02-2016
7,9

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
Zeer goede verhuizers, vakkundig, goed gehumeurd. Een klein foutje door verkeerde ( te kleine) auto.

Verbeterpunten:
Mijn privé adres graag aanpassen met mijn zakelijk adres. Dit was gedaan omdat ik de enquete op mijn zakelijk adres niet kon openen.

Aanbeveling: ja

Sandra uit: Oss

12-10-2015
8,4

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
De uitgebreide uitleg en vele goede tips tijdens de intake maken de voorbereiding compleet.
De vakkundigheid en zorgvuldigheid van sterke verhuizers zorgden voor rust op de verhuisdag. Fijn!

Aanbeveling: ja

Jeroen uit: Oss

12-10-2015
8,2

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Mooi op tijd en ze gaan vakkundig te werk

Aanbeveling: ja

Luc uit: Uden

06-10-2015
8,3

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
De 2 voormannen hebben alles goed afgestemd. Bij vragen kon je ze meteen bereiken, zij zorgden ervoor dat dan alles in goede baan liep.

En alle verhuizers hebben echt hard doorgewerkt! we hadden er 4 dagen voor gepland en hebben heel de verhuizing in 2 dagen gedaan.

Aanbeveling: ja

Els uit: Veghel

05-03-2015
9,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Wij zijn positief verrast door de professionaliteit van verhuizen. De snelheid, vakkundigheid, en vriendelijkheid van alle medewerkers hebben indruk op ons gemaakt. Alle afspraken zijn nagekomen en op de beloofde tijd was daadwerkelijk alles verhuisd. Jongens Toppie!

Aanbeveling: ja

Cécile uit: Uden

25-02-2015
8,3

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
i.p.v. een stressvolle dag was de verhuizing een gezellige dag.
alles heel over gekomen en iedereen werkte hard.

Verbeterpunten:
Ik kan er geen verzinnen.

Aanbeveling: ja

Arie uit: Uden

25-02-2015
9,4

Ik beoordeel als: Particulier

Positieve ervaring:
Verhuizing conform afspraken, offerte en de uiteindelijke opdracht, perfect uitgevoerd.

Aanbeveling: ja