Beoordelingen Boudesteijn Top Movers (EPV)

7,6
2 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,0
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 6,5
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,5
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 7,3
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,0
  • Voorman totaalbeoordeling 8,0
  • Nazorg totaalbeoordeling 7,5
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 7,3
  • Administratie totaalbeoordeling 6,8
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 7,0
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Lolke uit: Wijk aan Zee

12-09-2019
8,1

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Positieve ervaring:
Betrokkenheid-toegankelijkheid management & binnendienst

Verbeterpunten:
Registratie levering/retour verhuismiddelen
= ondanks alle verwoede pogingen altijd 'een dingetje'.
Iets hand handmatige en digitale registratie afstemming?

Andere vraag, kan ik van deze enquete digitaal een kopie krijgen?

Aanbeveling: ja

Richard uit: Badhoevedorp

18-01-2019
7,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Verhuizers hebben het keurig gedaan en gingen te werk met erg veel zorg en voorzichtigheid voor alle spullen. M'n complimenten.

Verbeterpunten:
De communicatie met de planning zou een stuk beter kunnen.
Ons contact ( Jos van der Meij) via mail liep stroef en liet lang op zich wachten of er kwam helemaal geen antwoord.
Diverse keren heb ik via mail contact gezocht en moest dit na enige tijd herhalen.
Nadat uiteindelijk de opdracht is bevestigd van onze kant kwam er zelfs geen bevestiging.
Na mijn vraag hoe laat ik de verhuizers kon verwachten op woensdag 9-1-19 i.v.m. het voorbereiden van de parkeerplaats e.d. kwam er geen reactie.
Uiteindelijk heb ik op de dinsdag ervoor om 17.30 zelf de telefoon maar gepakt en naar jullie kantoor gebeld.
Hier kreeg ik te horen wat uiteindelijk de planning was.

Aanbeveling: ja

Astrid uit: Eindhoven

19-03-2018
8,0

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Ik ben zelf niet aanwezig geweest tijdens het inhuizen maar begreep dat alles prima is verlopen. Ondanks dat de bureaus loodzwaar waren.

Aanbeveling: ja

M.J. uit: Heemskerk

29-01-2018
8,0

Ik beoordeel als: Particulier

Aanbeveling: ja

Sjoerd uit: Beverwijk

26-01-2018
8,2

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Aanbeveling: ja

Nicolien uit: Amsterdam

23-01-2018
8,2

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Jan uit: Amsterdam

23-01-2018
7,8

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Voorma/verhuizers denken goed mee, zijn flexibel

Aanbeveling: ja

Diewert uit: Beverwijk

23-01-2018
9,0

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Ronald uit: Velsen-Noord

23-01-2018
8,8

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
IK kan niet anders zeggen dat de medewerkers van Boudestein hard gewerkt hebben om de klus op tijd te klaren. Ook zijn er vanwege een bedrijfsactiviteit aan het einde van de dag extra mensen ingezet om de werkzaamheden tijdig te kunnen afronden.

Aanbeveling: ja

Lolke uit: Wijk aan Zee

23-01-2018
7,9

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Positieve ervaring:
Betrokken verhuizers

Verbeterpunten:
Voor zowel Boudesteijn als Heliomare: ook voorman Boudesteijn zgn. voorschouw laten maken op locatie.
Kost tijd (en geld), maar verdient zich terug in efficiency (wederzijds)

Aanbeveling: ja