Beoordelingen Team Relocations B.V. (EPV)

7,7
3 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 7,0
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 7,9
  • Projectleider totaalbeoordeling 7,9
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 7,2
  • De verhuizing totaalbeoordeling 7,7
  • Voorman totaalbeoordeling 8,7
  • Nazorg totaalbeoordeling 7,8
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 7,8
  • Administratie totaalbeoordeling 7,2
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 7,3
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Michiel uit: A'dam

14-05-2019
7,9

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

Kim uit: De Meern/Amsterdam

10-05-2019
6,9

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

John uit: Rotterdam

21-06-2018
8,2

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

Mark uit: Amsterdam

04-06-2018
9,6

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Esther uit: Rotterdam

02-06-2018
9,9

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Fantastisce Verhuizers welke op maat leveren per huishouden. De verhuizers en projectleider denken mee in het proces en zijn uiterst dienstverlenend! Zeer content over de gehele samenwerking

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Josh uit: Amsterdam

02-06-2018
9,1

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Jeannette uit: Schiedam

31-05-2018
9,0

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
Team Relocations verzorgt voor ons de inrichting van de stembureaus en het veilig bezorgen van de stembussen.
In de verkiezingsnacht brengt Team Relocations de stembureaus weer in de oorspronkelijke staat en slaat de stembussen beveiligd op in hun loods.

Verbeterpunten:
het zou prettig zijn als de verhuizers een seintje geven als ze een situatie aantreffen die afwijkt van wat ze verwachten (volgens de tekening of boerenlogica).

Aanbeveling: ja

Peter uit: Houten

29-05-2018
8,9

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
De offerte vertelt duidelijk hoe de verhuizing zal verlopen. Dit was een grote bedrijfsverhuizing die precies volgens omschrijving van de offerte is verlopen. Aanvullende zaken werden probleemloos opgepakt. Ik heb de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren.

Verbeterpunten:
Stuur de verschillende medewerkers beter aan. Sommigen lopen keihard maar een aantal loopt ook de kantjes ervan af. Het werken met kleuren en nummers werkt goed maar dan moeten de verhuizers ook alert zijn, want toch gingen soms gingen kleuren toch naar foutieve afdelingen.

Aanbeveling: ja

Nel uit: Poortugaal

29-05-2018
8,5

Ik beoordeel als: Zorginstelling

Aanbeveling: ja

Anton uit: Maassluis

29-05-2018
9,5

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
Perfecte binnendienst bij Team Relocations.
Dezelfde dag correcte reactie terug van Melanie Wubben en/of Carola Bravenboek. Met name de gevraagde datum van uitvoering nooit een probleem!

Verbeterpunten:
Ga door met jullie uitstekende dienstverlening.
Ook de verhuizers op locatie juiste medewerkers!

Aanbeveling: ja