Beoordelingen Tandzorg Delft Centrum

8,2
794 beoordelingen
  • Hoe heeft u de bereikbaarheid van de praktijk ervaren? (telefonisch/e-mail) 8,5
  • Hoe heeft u de openingstijden van de praktijk ervaren? 8,6
  • Hoe heeft u de termijn voor het maken van een afspraak ervaren? 8,5
  • Hoe heeft u de informatievoorziening over de kosten ervaren? 7,8
  • Hoe heeft u het (resultaat van het) tandheelkundig handelen ervaren? 8,4
741 t/m 750 van 794 beoordelingen

Edwin uit: Schiedam

03-11-2015
9,3

Ervaring:
Ik heb aan Fons Scholten een zeer vriendelijke en sociale denkende tandarts , die tevens erg professioneel is.
Ik zou hem ook willen omschrijven als een vakman, die zker niet op routine werkt.En hij denkt altijd in oplossingen.

Aanbeveling: ja

Douwe uit: Den Haag

02-11-2015
8,0

Ervaring:
strakke planning, prima behandeling en service.

Aanbeveling: ja

Mabel uit: Zutphen

01-11-2015
10

Ervaring:
Bijzonder prettige en ontspannen sfeer.
Duidelijke informatie omtrent behandeling.

Aanbeveling: ja

Peter uit: Delft

01-11-2015
7,3
Aanbeveling: ja

Rikkert-Jan uit: Egmond Binnen

31-10-2015
8,1
Aanbeveling: ja

Dorien uit: Heiloo

30-10-2015
8,8
Aanbeveling: ja

Cecile uit: Vlaardingen

30-10-2015
8,0
Aanbeveling: ja

Arjen uit: Burgervlotbrug (gemeente Schagen)

30-10-2015
n.v.t.

Ervaring:
Ik heb hierboven niets ingevuld door ik al enige jaren een andere tandarts in Schagen heb en deze is niet aangesloten bij Tandzorg. Gelieve mij dus uit uw bestand af te voeren.

Aanbeveling: ja

caroline uit: vlaardingen

29-10-2015
7,1
Aanbeveling: ja

annemarie uit: Delft

29-10-2015
6,4

Ervaring:
In het al geheel teverden.
Maar sinds dit jaar apart gebit reinigen niet meer bij de tandarts zelf
Maar bij iemand anders.dit vind ik niet handig moet daar weer een andere afspraak voor maken en dit voor vijf a tien minuten reinigen.
Kost mij meer tijd.
Ook het betalen via een internet site is niet handig,er word niet van tevoren gevraag wat ik wil maar gelijk via internet.
Verder goede behandeling alleen is de tandarts soms slecht te verstaan.in verband met buitenlandse afkomst.

Aanbeveling: ja