Beoordelingen SPM ongediertebestrijding

9,1
92 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Persoonlijk advies 9,1
  • Vakmanschap 9,1
  • Resultaat 9,2
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Maarten uit: Best

21-01-2018
8,0

Ongedierte: Houtworm

Ervaring:
Na aankoop van onze nieuwe woning bleek er houtworm in de kap te zitten. Wij hebben daarom diverse ongediertebestrijders gebeld voor een offerte. Wij kregen dan ook een nette offerte en besloten om voor hen te kiezen. Na de behandeling kregen wij ook een net garantiecertificaat toegezonden per email.

Erg netjes

Aanbeveling: ja

janneke uit: eindhoven

21-01-2018
9,2

Ongedierte: Muizen

Ervaring:
aardige dame aan de telefoon. er was snel een afspraak gemaakt en de jongen die langskwam heeft ons goed geholpen

Aanbeveling: ja

Anielle uit: Drunen

14-12-2017
8,6

Ongedierte: Muizen

Ervaring:
Super service en advies
Ben heel tevreden en ga het zeker bij andere aanbevelen!!

Aanbeveling: ja

Rein uit: Tilburg

28-11-2017
9,2

Ongedierte: Muizen

Ervaring:
Nick heeft ons gehele bedrijfspand super snel muisvrij gemaakt.

Aanbeveling: ja

Thomas uit: Tilburg

21-11-2017
9,2

Ongedierte: Muizen

Ervaring:
Na lang nadenken besloten om jullie toch maar te bellen. En wat blijkt jullie kunnen het probleem wel oplossen. En geven daadwerkelijk garantie, ook nog eens op papier gehad. TOP geregeld!!!! Geloof mij maar Nick, ik bel nooit maar dan ook nooit meer de muizendokter als er zich iets voordoet.

Aanbeveling: ja

Yvonne

21-11-2017
10

Ongedierte: Wespen

Ervaring:
professionele vlotte ongediertebestrijding, vriendelijke en geduldige uitleg gekregen, positieve ervaring

Aanbeveling: ja

M. uit: Tilburg

24-10-2017
9,0

Ongedierte: Wespen

Ervaring:
Snel van ons wespennest af!

Aanbeveling: ja

Lizette uit: Tilburg

23-10-2017
9,0

Ongedierte: Wespen

Ervaring:
Deskundige man, vriendelijk en duidelijk. En effectief.

Aanbeveling: ja

Sandra uit: Alphen

12-10-2017
8,0

Ongedierte: Wespen

Ervaring:
Snelle reactie en in het maken van een afspraak.
Wespenman kwam bij mij vakkundig over

Aanbeveling: ja

Thomas uit: Eindhoven

03-10-2017
8,8

Ongedierte: Vlooien

Ervaring:
Afspraak was snel gemaakt. Had eerst iemand anders laten komen, maar dat had niet geholpen. Nu wel. Erg blij met spm.

Aanbeveling: ja