Beoordelingen Siliakus Bedden

8,6
242 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,5
  • Aanbod collectie 8,1
  • Advies 8,6
  • Kwaliteit 8,6
  • Afspraken nakomen 9,0
  • Snelheid/levertijd 8,6
  • Betrouwbaarheid 8,9
  • Communicatie 8,7
  • Personeel 8,8
  • Nazorg en garantie 8,6
1 t/m 10 van 242 beoordelingen

Rob uit: GROET

07-06-2017
8,5

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Boxsprings

Positieve ervaring:
De boxspring (Siliakus NL2) slaapt heerlijk. We kregen goed advies in de winkel in Broek op Langedijk.

Negatieve ervaring:
In de topper zit een kuil, maar met slapen merk je dat niet echt. Het is niet echt negatief, maar je vraagt je af of dit normaal is.

Aanbeveling: ja

J

03-06-2017
9,3

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Matrassen, Lattenbodems, Ledikanten, Bedtextiel, Hoofdkussen

Positieve ervaring:
een hele fijne winkel dicht in de buurt,
slapen is de sleutel naar een goede rust en begin van de dag, advies is top, helpen meedenken binnen budget wat je hebt.
ze hebben geen Zweedse winkel mentaliteit, en daar gaat het om. kortom TOP !

Aanbeveling: ja

K uit: Lmmen

02-06-2017
9,0

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Boxsprings, Bedtextiel, Accessoires

Positieve ervaring:
Wij zijn uitstekend geholpen en zijn dus tevreden

Aanbeveling: ja

h uit: dirkshorn

24-05-2017
9,1

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Matrassen

Positieve ervaring:
prettig om in de winkel te komen .
personeel neemt de tijd om uit te leggen ,
en dringt niet op, was prettig om daar te zijn en mooie winkel uiteraard.

Aanbeveling: ja

M.C.A. uit: schoorl

22-05-2017
9,6

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Matrassen, Boxsprings

Positieve ervaring:
Sinds 2004 klant bij Siliakes. Voor ons zelf, onze gasten van B&B het Oude Atelier en ons appartement My Precious hebben wij sindsdien boxspringbedden en topmatrassen aangeschaft. Zowel wij, als onze gasten zijn lovend over het slaapcomfort van de bedden. Daarnaast het juiste adres voor goede adviezen en een superservice!!

Aanbeveling: ja

W. uit: EGMOND AAN DEN HOEF

21-05-2017
8,0

Gekocht: Telefonisch

Ervaring met: Matrassen, Boxsprings

Positieve ervaring:
Prettig personeel met goed advies.
Klantgericht denken

Aanbeveling: ja

R en N uit: Alkmaar

21-05-2017
9,8

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Matrassen

Positieve ervaring:
zeer goede uitgebreide informatie , goede prijs , super kwaliteit matras , en geheel naar onze behoefte uitgezocht.

Negatieve ervaring:
levertijd mag wel wat sneller

Aanbeveling: ja

C.P. uit: Koedijk

20-05-2017
8,0

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Matrassen

Positieve ervaring:
Heel netjes en correct

Negatieve ervaring:
Geen

Aanbeveling: ja

Eva uit: Alkmaar

20-05-2017
8,3

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Matrassen

Aanbeveling: ja

R uit: Heerhugowaard

20-05-2017
9,0

Gekocht: in de winkel

Ervaring met: Boxsprings

Aanbeveling: ja