Beoordelingen Shoptrader BV

8,2
133 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,2
  • Prijs 7,9
  • Kwaliteit 8,0
  • Kennis & vakmanschap 8,3
  • Betrouwbaarheid 8,2
  • Communicatie 8,2
1 t/m 10 van 133 beoordelingen

Martin uit: Helmond

24-03-2017
10

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Altijd vriendelijke en zeer behulpzame helpdesk!

15-03-2017
8,7

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Wij werken al jaren met grote tevredenheid samen met Shoptrader. Eén van de vele voordelen is dat ze continu blijven ontwikkelen en ook dat, waar mogelijk, gehoor wordt gegeven aan persoonlijke aanpassingen aan je site. Zoek je een persoonlijke ontwikkelaar, dan begrijp je het concept van Shoptrader niet. Zoek je een platform waar je makkelijk een zeer professionele site kunt maken tegen een schappelijke prijs, dan kun je zeker niet om Shoptrader heen.

Henk uit: Den Haag

21-02-2017
8,9

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Goede support, snelle communicatie. Tijdens de aanvraag voor het Thuiswinkel keurmerk heeft Shoptrader voor mijn website een degelijk stukje werk geleverd met betrekking tot de veiligheid van privacygevoelige klantgegevens. Mede hierdoor kon de certificeringsprocedure voor Thuiswinkel Waarborg met succes worden voltooid.

Robert uit: Zeewolde

16-02-2017
9,1

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
In mijn beleving de lastigste technische vragen, worden vriendelijk en vakbekwaam besproken. Het verbaast mij wat de mogelijkheden zijn van de webwinkelsoftware van Shoptrader. Juist ook voor B2B o.a. door de diverse koppelingen.

Stephanie uit: Hulste

03-02-2017
8,6

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Kennis en vakmanschap 7, omdat video nog niet mogelijk is op webshop. Verder heel tevreden!! Steeds duidelijke feedback binnen de termijn.

Leo uit: Dinteloord

12-01-2017
8,4

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Wij hebben goede ervaring met Shoptrader altijd wordt je vriendelijk te woord gestaan. Problemen worden snel opgelost. De medewerkers hebben goede vakkennis.

Frans uit: Humbeek

11-01-2017
9,1

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Voor de ondersteuning een grote pluim, super efficient en snel. Met een minimum aan input spelen ze het klaar.

Graag zou ik in staat zijn om meer aanpassingen zelf te doen.

Chivaro uit: Utrecht

06-01-2017
10

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Een uitstekende en snelle service!
Ze blijven je maar helpen.

Ron uit: RIDDERKERK

05-01-2017
9,0

Aanbeveling: ja

Mark uit: Vorden

21-12-2016
8,3

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Support en denken in oplossingen maken het voor ons zeer aangenaam ondernemen. Forza Plaza is tevreden klant bij Shoptrader.