Beoordelingen Shoptrader BV

8,2
131 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,2
  • Prijs 7,8
  • Kwaliteit 8,0
  • Kennis & vakmanschap 8,3
  • Betrouwbaarheid 8,2
  • Communicatie 8,2
1 t/m 10 van 131 beoordelingen

Henk uit: Den Haag

21-02-2017
8,9

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Goede support, snelle communicatie. Tijdens de aanvraag voor het Thuiswinkel keurmerk heeft Shoptrader voor mijn website een degelijk stukje werk geleverd met betrekking tot de veiligheid van privacygevoelige klantgegevens. Mede hierdoor kon de certificeringsprocedure voor Thuiswinkel Waarborg met succes worden voltooid.

Robert uit: Zeewolde

16-02-2017
9,1

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
In mijn beleving de lastigste technische vragen, worden vriendelijk en vakbekwaam besproken. Het verbaast mij wat de mogelijkheden zijn van de webwinkelsoftware van Shoptrader. Juist ook voor B2B o.a. door de diverse koppelingen.

Stephanie uit: Hulste

03-02-2017
8,6

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Kennis en vakmanschap 7, omdat video nog niet mogelijk is op webshop. Verder heel tevreden!! Steeds duidelijke feedback binnen de termijn.

Leo uit: Dinteloord

12-01-2017
8,4

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Wij hebben goede ervaring met Shoptrader altijd wordt je vriendelijk te woord gestaan. Problemen worden snel opgelost. De medewerkers hebben goede vakkennis.

Frans uit: Humbeek

11-01-2017
9,1

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Voor de ondersteuning een grote pluim, super efficient en snel. Met een minimum aan input spelen ze het klaar.

Graag zou ik in staat zijn om meer aanpassingen zelf te doen.

Chivaro uit: Utrecht

06-01-2017
10

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Een uitstekende en snelle service!
Ze blijven je maar helpen.

Ron uit: RIDDERKERK

05-01-2017
9,0

Aanbeveling: ja

Mark uit: Vorden

21-12-2016
8,3

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Support en denken in oplossingen maken het voor ons zeer aangenaam ondernemen. Forza Plaza is tevreden klant bij Shoptrader.

Rick uit: Helmond

15-12-2016
10

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Niks op of aan te merken, het team staat altijd voor ons klaar!

Chivaro uit: Utrecht

06-12-2016
10

Aanbeveling: ja

Uw ervaring:
Ik word elke x als ik bel goed geholpen!
Ik hang altijd na het bellen met de support van Shoptrader de telefoon op met een lach!!

Met name Matthew & Mitchel en alle anderen!