Beoordelingen Schipper Kozijnen BV

8,3
989 beoordelingen
  • Showroom 8,3
  • Advies en verkoop 8,3
  • Behandeling van uw order na opdracht 8,1
  • Montage 8,6
  • Nazorg en service 8,0
  • Kwaliteit van de producten 8,7
  • Afspraken nakomen 8,2
  • Telefonische bereikbaarheid 8,3
  • Kennis en vakmanschap 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,5
  • Levertijd 8,0
  • Totaal oordeel 8,3
971 t/m 980 van 989 beoordelingen

Jeroen uit: Zwolle

12-06-2013
7,4

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Zwolle

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Na verkoop gesprek alle afspraken zeer netjes nagekomen en alles goed gemonteerd.

Verbeterpunten/ tips: :
Via de site geprobeerd offerte te krijgen, kreeg mail terug dat ik zo spoedig al mogelijk zou worden gebeld. Dit duurde meer dan een week, toen zelf maar gebeld. Daarna afspraak gehad met verkoper. Deze heeft offerte gemaakt, met er in dat er gebruik zou worden gemaakt van een steiger (was raam op de zolder). Kosten hiervan plus opzetten/afbreken zaten hier ook in. De monteurs hebben het kozijn gewoon van binnen uit gemonteerd zonder steiger. Voel me hierdoor wat afgezet.

Aanbeveling: nee

Barend uit: Gouda

10-06-2013
9,2

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Gouda

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Is een goed bedrijf.
Heb al diverse mensen gestuurd om te gaan kijken en als het goed is zijn er of komen er orders uit.

Verbeterpunten/ tips: :
Zo volhouden

Aanbeveling: ja

Simon uit: Noord-Scharwoude

09-06-2013
10

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Aluminium schuifpuien

Positieve ervaring:
Evenals vorige keer goed advies en prima afwerking!
Het is een prachtig product! Wij zijn bijzonder tevreden met het gebruik van de schuifpuien. Ook met het betrokken personeel zowel in showroom als bij installatie alleen goede ervaringen.

Aanbeveling: ja

louise uit: alkmaar

09-06-2013
8,0

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Aanbeveling: ja

Peter uit: Julianadorp

09-06-2013
9,0

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Prettig zaken doen.
Goede nazorg/service

Aanbeveling: ja

Rogier uit: Monnickendam

06-06-2013
8,7

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Aanbeveling: ja

Paul uit: Capelle aan den IJssel

06-06-2013
8,8

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Gouda

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
De mannen die de kozijnen bij ons hebben geplaatst hebben verstand van hun werk en hebben het top afgeleverd.

Aanbeveling: ja

Ted uit: Cruquius

06-06-2013
8,8

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Amstelveen

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Dakkapellen

Positieve ervaring:
kwaliteit en oog voor de klant

Verbeterpunten/ tips: :
Bij een kozijn zouden nog 2 afsluitstrips worden gemonteerd. Dit is nog niet gedaan.

Aanbeveling: ja

Wilfred uit: Heerenveen

05-06-2013
4,4

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Groningen

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Dakkapellen

Positieve ervaring:
We hadden voor de montage van de dakkapel en voor de kozijnen 2 apparte ploegen waarvan de kozijnploeg een geweldig team was de rest was knudde. De kozijnen waren echter wel een dag te laat waardoor de montage ploeg het reeds verwijderde kozijn weer profesorisch dicht moest timmeren. Na montage van de dakkapelhebben wij nog 2 x een dag een service monteur gehad die de schade kwam herstellen. Een jonge knaap (Mark)waar sommige ouderen nog heeeeel veel van kunnen leren. Gewoon een super klantvriendelijke jongen waar wij erg tevreden over zijn.

Verbeterpunten/ tips: :
Check je personeel en kom je afspraken na en schuif niet af na een verkoop van dat is niet mijn probleem. Dit komt niet klant vriendelijk over.

Aanbeveling: nee

Nico uit: Hoorn

05-06-2013
8,0

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Prima

Aanbeveling: ja