Beoordelingen Schipper Kozijnen BV

8,3
987 beoordelingen
  • Showroom 8,3
  • Advies en verkoop 8,3
  • Behandeling van uw order na opdracht 8,0
  • Montage 8,6
  • Nazorg en service 8,0
  • Kwaliteit van de producten 8,7
  • Afspraken nakomen 8,2
  • Telefonische bereikbaarheid 8,3
  • Kennis en vakmanschap 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,5
  • Levertijd 8,0
  • Totaal oordeel 8,3
21 t/m 30 van 987 beoordelingen

Rene uit: Hensbroek

01-05-2019
7,6

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Prima vaklui diegenen die hebben geplaatst.

Verbeterpunten/ tips: :
logistiek ging er veel mis: installateurs waren er om zeven uur. om acht uur klaar met breken. toen gewacht op levering materiaal. order was " getalled"? en toch de dag ervoor weer herplaatst? Er was geen " planning " van de afspraken meegekomen. Achteraf blijken daardoor de ramen verkeerd om te zijn geplaatst. Overigens hebben de installateurs daarover met mij overlegd en ik heb akkoord gegeven maar mijn vrouw, die alles had besproken in het voortraject, was niet thuis en zij bleek dus " andersom" te hebben afgesproken.Iets in jullie planning/organisatie zat behoorlijk fout.

Aanbeveling: ja

Ernst uit: Z.O.Beemster

01-05-2019
9,4

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Tuindeuren

De aankoop betreft overig, namelijk: Meer balcon deuren

Positieve ervaring:
fijne werknemers met kennis van zaken ,goede afwerking en schone oplevering .
Mensen met vakkennis en prettig mee om te gaan.
En vooral harde werkers , en die weten wat ze doen moeten

Verbeterpunten/ tips: :
geen

Aanbeveling: ja

Nelleke uit: Wieringerwerf

30-04-2019
9,9

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Alles mooi gemonteerd en alle restanten meegenomen. Geen werk voor onszelf.

Verbeterpunten/ tips: :
Jammer dat het een half jaar duurde voordat alles geplaatst kon worden. Maar door de drukte is dit begrijpelijk.

Aanbeveling: ja

Erik uit: Boskoop

29-04-2019
9,0

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Gouda

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Duidelijke advisering, levertijd nagekomen, nadat ook netjes een maand vooraf de afspraak van levering is gemaakt. Nette montage!

Aanbeveling: ja

Thea

29-04-2019
9,4

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Heel,kundig en vriendelijk personeel. Er werdt heel kundig en precies alles afgewerkt. Het ziet er mooi uit allemaal.

Aanbeveling: ja

Francine uit: Gouda

29-04-2019
8,5

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Gouda

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Prettige benadering, mooie showroom, kundige monteurs en prachtige produkten.
Super tevreden en trots op het nieuwe aanzicht van ons huis.

Aanbeveling: ja

Karen

29-04-2019
9,1

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Aluminium schuifpuien

Positieve ervaring:
Bekwame en zeer vriendelijke monteurs.
Werkten bovendien zeer zorgvuldig en netjes.

Verbeterpunten/ tips: :
De levertijd

Aanbeveling: ja

Anita uit: Breezand

29-04-2019
9,0

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Voordeuren, Overig

De aankoop betreft overig, namelijk: Luxaflex tussen het glas

Positieve ervaring:
Mooi materiaal, goede communicatie, netjes gewerkt.

Verbeterpunten/ tips: :
Geen

Aanbeveling: ja

Leon uit: Breezand

29-04-2019
9,0

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Voordeuren

Positieve ervaring:
Plezierige vakmensen die na een redelijke lange levertijd met gezwinde spoed een uitstekend product neerzetten

Verbeterpunten/ tips: :
geen

Aanbeveling: ja

Michel uit: Hoorn

19-03-2019
10

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Goed advies en goede uitvoering.

Verbeterpunten/ tips: :
Ik heb mijn tante hierin begeleid en haar geadviseerd om bij Schipper te kopen. Teleurstellend is dat ik hier geen dinnerbon voor heb ontvangen, terwijl voor het aanbrengen van nieuwe klanten wel de worst wordt voorgehouden bij het afsluiten van de overeenkomst voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

Aanbeveling: ja