Beoordelingen Schipper Kozijnen BV

8,3
974 beoordelingen
  • Showroom 8,3
  • Advies en verkoop 8,3
  • Behandeling van uw order na opdracht 8,0
  • Montage 8,6
  • Nazorg en service 8,0
  • Kwaliteit van de producten 8,7
  • Afspraken nakomen 8,2
  • Telefonische bereikbaarheid 8,3
  • Kennis en vakmanschap 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,5
  • Levertijd 8,0
  • Totaal oordeel 8,3
1 t/m 10 van 974 beoordelingen

D uit: Delfzijl

13-05-2019
9,2

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Groningen

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Voordeuren

Positieve ervaring:
Het begon al bij het advies en de offerte beide heel goed.
Gewenste leverdatum werd ook zonder problemen gerealiseerd.
Levering en montage ging perfect niets op aan te merken gewoon vakwerk alles keurig netjes afgewerkt met een minimum aan overlast.

Verbeterpunten/ tips: :
Zo doorgaan.

Aanbeveling: ja

P uit: Nibbixwoud

08-05-2019
8,9

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Dakkapellen

Positieve ervaring:
Goede kwaliteit overeenkomstig onze wensen.
Plezierige samenwerking bij uitvoering

Verbeterpunten/ tips: :
Heb telefonisch gevraagd om een reservesleutel.
Heb nog geen reactie gehad wanneer deze wordt verzonden

Aanbeveling: ja

Marian uit: Edam

04-05-2019
8,0

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Dakkapellen

Positieve ervaring:
Goed product. Goede monteurs.

Verbeterpunten/ tips: :
Betere inschatting van de constructie nodig bij het beslissen van de mogelijkheden voor een dakkapel.

Aanbeveling: ja

B. uit: Monnickendam

03-05-2019
9,1

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Kozijnen, gevelbekleding en dakgoten keurig geplaatst.
Er wordt netjes gewerkt en opgeruimd.
Blij met eind resultaat.

Aanbeveling: ja

Be uit: 't Veld

03-05-2019
9,7

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Overig

De aankoop betreft overig, namelijk: HR++ isolatieglas

Positieve ervaring:
Geen enkel negatief punt te bedenken. Prima en vriendelijk personeel

Verbeterpunten/ tips: :
ga zo door.

Aanbeveling: ja

03-05-2019
7,7

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Overig

De aankoop betreft overig, namelijk: Boeidelen

Aanbeveling: ja

Koos uit: Vinkeveen

03-05-2019
9,5

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Amstelveen

De aankoop betreft: Kunststof schuifpuien

Positieve ervaring:
Ik heb Schippers kozijnen als zeer prettig en vakkundig ervaren, en ben heel blij met de geleverde en geplaatste schuifpuien, en met het voorafgaande contact en nazorg.

Verbeterpunten/ tips: :
Geen

Aanbeveling: ja

Rene uit: Hensbroek

01-05-2019
7,6

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Prima vaklui diegenen die hebben geplaatst.

Verbeterpunten/ tips: :
logistiek ging er veel mis: installateurs waren er om zeven uur. om acht uur klaar met breken. toen gewacht op levering materiaal. order was " getalled"? en toch de dag ervoor weer herplaatst? Er was geen " planning " van de afspraken meegekomen. Achteraf blijken daardoor de ramen verkeerd om te zijn geplaatst. Overigens hebben de installateurs daarover met mij overlegd en ik heb akkoord gegeven maar mijn vrouw, die alles had besproken in het voortraject, was niet thuis en zij bleek dus " andersom" te hebben afgesproken.Iets in jullie planning/organisatie zat behoorlijk fout.

Aanbeveling: ja

Ernst uit: Z.O.Beemster

01-05-2019
9,4

Ik ben: vaker klant geweest

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Tuindeuren

De aankoop betreft overig, namelijk: Meer balcon deuren

Positieve ervaring:
fijne werknemers met kennis van zaken ,goede afwerking en schone oplevering .
Mensen met vakkennis en prettig mee om te gaan.
En vooral harde werkers , en die weten wat ze doen moeten

Verbeterpunten/ tips: :
geen

Aanbeveling: ja

Nelleke uit: Wieringerwerf

30-04-2019
9,9

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Alles mooi gemonteerd en alle restanten meegenomen. Geen werk voor onszelf.

Verbeterpunten/ tips: :
Jammer dat het een half jaar duurde voordat alles geplaatst kon worden. Maar door de drukte is dit begrijpelijk.

Aanbeveling: ja