Beoordelingen Schipper Kozijnen BV

8,3
942 beoordelingen
  • Showroom 8,2
  • Advies en verkoop 8,3
  • Behandeling van uw order na opdracht 8,0
  • Montage 8,6
  • Nazorg en service 7,9
  • Kwaliteit van de producten 8,7
  • Afspraken nakomen 8,1
  • Telefonische bereikbaarheid 8,3
  • Kennis en vakmanschap 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,5
  • Levertijd 8,0
  • Totaal oordeel 8,3
1 t/m 10 van 942 beoordelingen

G.T. uit: Heerhugowaard

21-11-2018
8,9

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:
Hoge kwaliteit kozijnen, geplaatst door klant vriendelijke vakmensen.

Verbeterpunten/ tips: :
Levertijd is lang.

Aanbeveling: ja

Herbert uit: Wormer

21-11-2018
8,2

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Voordeuren

Positieve ervaring:
Ik heb het hele traject, van offerte tot oplevering, als plezierig ervaren. De afdeling verkoop en de projectleider hebben mij goed geadviseerd op basis van mijn wensen. De monteurs waren vriendelijk en werkten snel, vakkundig en netjes, met voldoende maatregelen om eventuele schade aan het interieur te voorkomen en indien nodig te herstellen. Hier en daar werd zelfs iets extra's gedaan om het geheel nog fraaier te maken, wat ik erg attent vond. Er werd duidelijk gecommuniceerd en afspraken werden goed nagekomen. De ramen en deuren zijn prachtig, de wat lange levertijd had ik er graag voor over. Ook m'n complimenten voor het fraaie metselwerk. Ik ben overigens niet de enige die enthousiast is; de buren merkten op dat m'n huis meteen twee keer zo veel waard is...

Verbeterpunten/ tips: :
De tekeningen in de offerte waren niet helemaal op schaal (hoogte t.o.v. breedte - ik vermoed door een stretch functie in het tekenprogramma), wat kan leiden tot een vertekend beeld van het werkelijke eindresultaat. Dit is overigens bij het inmeten duidelijk geworden en door een paar extra raamstijlen is het eindproduct volkomen naar wens. Beter zou zijn om de tekeningen vanaf het begin op schaal weer te geven, om mogelijke teleurstellingen achteraf te voorkomen. Verder lijkt het mij allemaal prima in orde.

Aanbeveling: ja

Rob uit: Hoogwoud

20-11-2018
7,6

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Verbeterpunten/ tips: :
Zorg dat advies en verkoop dezelfde en reële levertijden/planning aanhouden om teleurstelling te voorkomen.

Aanbeveling: ja

Ron uit: Lekkerkerk

20-11-2018
8,3

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Gouda

De aankoop betreft: Dakkapellen

Positieve ervaring:
We zijn tevreden over het proces. Zeker zullen we Schipper Kozijnen aanbevelen.

Verbeterpunten/ tips: :
In de zomerperiode beter bereikbaar zijn.

Aanbeveling: ja

W.E. uit: Zwolle

05-11-2018
7,3

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Zwolle

De aankoop betreft: Overig

De aankoop betreft overig, namelijk: Gevelbekleding

Verbeterpunten/ tips: :
Mail beantwoorden.

Aanbeveling: ja

Ed uit: Schagen

04-11-2018
7,5

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Opmeer

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen

Positieve ervaring:

Goed

Verbeterpunten/ tips: :
Als er water op de deur legt neemt hij dat mee naar binnen dat is jammer te veel haakse punten op de deur

Aanbeveling: ja

to uit: amstelveen

03-11-2018
10

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Amstelveen

De aankoop betreft: Kunststof kozijnen, Voordeuren

Positieve ervaring:
ik ben dik tevreden als ik in de toekomst weer wat nodig heeft komt ik graag naar jullie het is keurig afgewerkt compliment voor de heren die het gedaan heeft

Aanbeveling: ja

Sylvia uit: Zeist

01-11-2018
9,5

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Gouda

De aankoop betreft: Aluminium schuifpuien, Overig

De aankoop betreft overig, namelijk: Insectenwering.

Positieve ervaring:
Goed advies, goed opgemeten en prima installatie en klantenservice.

Verbeterpunten/ tips: :
De open delen in het raamkozijngedeelte dicht maken met cement of stuc.

Aanbeveling: ja

jw uit: assen

31-10-2018
8,7

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Groningen

De aankoop betreft: Voordeuren, Overig

De aankoop betreft overig, namelijk: garagedeur

Positieve ervaring:
We werden vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom in Groningen. Hoogwaardige producten, en alles werd tot in detail besproken. De uitvoering van het werk was prima. Aardige lui, vakkundig, harde werkers met oog voor detail. Top! Het ziet er nu keurig uit.

Verbeterpunten/ tips: :
De levertijd mag wat ons betreft korter (drie maanden). Maar het resultaat is ernaar.

Aanbeveling: ja

Sabrina uit: Gouda

15-10-2018
8,3

Ik ben: een nieuwe klant

Contact met vestiging: Gouda

De aankoop betreft: Dakkapellen

Aanbeveling: ja