Beoordelingen Sani4all

8,5
238 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,5
  • Inrichting showroom 7,8
  • Assortiment 8,2
  • Personeel (verkoop) 8,7
  • Kennis en informatie 8,6
  • Advies/ontwerp/offerte traject 8,7
  • Prijs/kwaliteit verhouding 8,5
  • Personeel (monteurs) 8,6
  • Vakmanschap 8,6
1 t/m 10 van 238 beoordelingen

Herman en Caroline uit: EMMEN

20-09-2018
9,0

Vestiging: Hoogeveen

Gekozen voor: Badkamers, Toiletruimtes, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
Alles volgens afspraak. Wat we hebben besteld is ook precies geleverd. Montage keurig. Werd zelfs 's avonds doorgewerkt om het op tijd af te krijgen. Tandborstel reclame.....ja dat was een minpuntje want die stelt niets voor.

Aanbeveling: ja

Jan uit: Lelystad

18-09-2018
9,4

Vestiging: Zwolle

Gekozen voor: Badkamers, Toiletruimtes, Tegels

Mijn ervaring:
Wij zijn door Anne-dirk Naberman echt goed geholpen.
Heeft ook heel goed meegedacht, wist ook waar hij het overhad, echt fantastisch geholpen.

Aanbeveling: ja

José uit: Oss

18-09-2018
9,3

Vestiging: Uden

Gekozen voor: Badkamers, Tegels

Mijn ervaring:
Goed advies! laagdrempelig meedenkend en geduldig, zelfs komen kijken i.v.m. vragen over de douchebak, we zijn nog niet klaar met klussen Duco maar alvast hartelijk bedankt voor de goede service!!!

Aanbeveling: ja

Ans uit: Terborg

10-09-2018
9,0

Vestiging: Varsseveld

Gekozen voor: Badkamers, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
Prima service, deskundig, vakmannen

Aanbeveling: ja

ronald uit: Lelystad

06-09-2018
9,1

Vestiging: Dronten

Gekozen voor: Badkamers, Toiletruimtes, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
Zeer flexibile, kundige begeleiding van het gehele traject. netjes gewerkt door de monteurs, die waar mogelijk in overleg eea plaatsten.

Aanbeveling: ja

S uit: Kampen Ov

04-09-2018
8,7

Vestiging: Zwolle

Gekozen voor: Badkamers, Toiletruimtes, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
De verkoper Anne-Dirk Naberman geeft goede informatie en kijkt wat er mogelijk is, wat betreft het budget en de wensen van de klant. Overlegt met de klant welke personeel (klusssenier) geschikt is om de klus te klaren. Het voortraject (verkoop en voorlichting) heb ik goede ervaring. Nog geen ervaring met het verwijderen en aanbrengen van het sanitair, tegels enz. (de gekochte spullen bij Sani4all), dat moet nog gebeuren.

Aanbeveling: ja

randy uit: borculo

01-09-2018
8,0

Vestiging: Varsseveld

Gekozen voor: Badkamers

Mijn ervaring:
Uitstekend geholpen in de showroom. Tevens via sani4all een paar uitstekende monteurs geregeld.

Aanbeveling: ja

Erwin en Kelly uit: Zeist

31-08-2018
10

Vestiging: Vianen

Gekozen voor: Badkamers, Toiletruimtes, Tegels

Mijn ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over Sani4all Vianen.
Zij hebben ons goed geadviseerd en er is een ruime keus in de winkel, waardoor wij onze badkamer en toilet naar onze eigen smaak en wensen hebben kunnen inrichten.


Erwin en Kelly

Aanbeveling: ja

Kees uit: Oss

29-08-2018
9,4

Vestiging: Uden

Gekozen voor: Toiletruimtes, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
het is prettig werken met de monteurs die de wc met tegelen en monteren in orde maken
Bij deze zal ik jullie van harte aanbevelen bij mensen die ook een verbouwing willen doen

Aanbeveling: ja

J uit: Zwolle

25-08-2018
9,1

Vestiging: Zwolle

Gekozen voor: Badkamers, Tegels

Mijn ervaring:
Goede service. Goed geholpen met advies
Netjes op tijd geleverd.
Aanrader

Aanbeveling: ja