Beoordelingen Rollema Media

9,0
26 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,9
  • Communicatie 9,0
  • Persoonlijk advies 9,1
  • Deskundigheid 9,0
  • Eindresultaat 9,0
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Rico uit: Ommen

16-08-2018
9,0

Bedrijfsnaam: Voscomtronics

Aanbeveling: ja

Margreet uit: Ommen

20-02-2018
9,4

Bedrijfsnaam: Terra Mater

Ervaring:
Een hoge score heb ik gegeven en dat is Redmer en zijn team? Meer dan waard. Het was een hele klus om in korte tijd mijn bestaande website om te bouwen en klantvriendelijker te maken.
Er was steeds feedback en zelfs in de uren wat eigenlijk vrije tijd was, werd er met mij mee gekeken.
Ik kreeg duidelijke uitleg nadat er heel goed naar mijn wensen was geluisterd. Daarbij kreeg ik meerdere mogelijkheden voorgeschoteld. Met een gerust hart kan ik mijn boek lancering houden.

Meer bewijs dat de site in optima forma werkt? Binnen het uur hebben twee mensen al een boek: Geloof in jezelf, jouw weg naar meer zelfvertrouwen besteld.

Aanbeveling: ja

Willemien uit: Ommen

30-11-2017
7,6

Bedrijfsnaam: Haarstudio Willemien

Ervaring:
Het was prettig werken met RollemaMedia. Met het uiteindelijke resultaat van mijn nieuwe website ben ik heel tevreden. Bedankt, Redmer.

Aanbeveling: ja

Dick uit: Zwolle

06-06-2017
9,0

Bedrijfsnaam: Dijkmoment Zwolle

Ervaring:
Graag bevelen wij Rollema Media aan. Redmer biedt een prima service, schakelt snel als daarom gevraagd wordt en is persoonlijk aanspreekbaar. Komt zijn afspraken na.

Aanbeveling: ja

Barry uit: Haarlem

14-05-2017
9,2

Bedrijfsnaam: Acupunctuur Praktijk Barry Smit

Ervaring:
Fijne persoonlijke communicatie.
Wat je vraagt wordt geleverd.

Aanbeveling: ja

Jelmer uit: Ommen

03-04-2017
10

Bedrijfsnaam: Il Rosso Europe

Ervaring:
De snelle implementatie van het probleem en uitwerking van een draaiende webwinkel werden door Redmer snel verwerkt. Eerlijkheid en deskundigheid en meedenken mogen zeker genoemd worden als prettige eigenschappen

Aanbeveling: ja

Sacha uit: Dalfsen

23-02-2017
9,0

Bedrijfsnaam: Roze Dames lingerie

Ervaring:
Mijn ervaring met Rollema Media is erg goed. Mijn webshop is prachtig geworden, goede service, goed bereikbaar. Problemen worden zsm opgelost.

Aanbeveling: ja

Vera en Maarten uit: Ommen

16-11-2016
8,4

Bedrijfsnaam: Sis&Bro Bakery

Aanbeveling: ja

Cees uit: Dalfsen

22-09-2016
9,2

Bedrijfsnaam: Lindenburg vof

Ervaring:
Wij zijn zeer positief over rollema media. Er is goed meegedacht over het maken van de website. Alles kan en alles mag.
Zeker aan te bevelen!

Aanbeveling: ja

09-09-2016
9,6

Bedrijfsnaam: Interpay (JurisDictie) B.V.

Ervaring:
Misschien vind u het een overdreven uitslag, kan er niets anders van maken.
Heb dit zo beleefd.

Zijn er als je ze nodig hebt.
Laat je ook veel zaken zelf uitzoeken, waardoor je in de toekomst bij aanpassingen meer onafhankelijk bent (vind ik wel prettig). Als leek leer je daar ontzettend veel van!
Goed en naar tevredenheid opgeleverd.

Aanbeveling: ja