Beoordelingen Robeco

8,2
989 beoordelingen
  • Totaaloordeel dienstverlening 8,2
  • Online gemak 8,0
  • Service en klantvriendelijkheid 8,4
21 t/m 30 van 989 beoordelingen

Adri uit: Amsterdam

23-07-2019
9,0

Ervaring:
Als ik telefonisch contact heb verloopt dat altijd heel prettig en doelgericht

Aanbeveling: ja

Wim uit: Delft

23-07-2019
8,7
Aanbeveling: ja

Jos uit: Enschede

23-07-2019
8,0

Ervaring:
Al vele jaren belegger bij Robeco.
Bij het maandbeleggen is het moeilijk en lastig om geld te storten op het Roparco deel aangezien dit elke keer weer in verdeling van fondsen gaat ipv op Roparco

Aanbeveling: ja

Herma uit: Utrecht

23-07-2019
9,0

Ervaring:
Prima, en bij telefonisch contact: behulpzame en vriendelijke medewerkers die me echt een stap verder helpen. Zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

Veronica uit: Den Haag

23-07-2019
9,7

Ervaring:
korte en duidelijke informatie

Aanbeveling: ja

Math uit: Maastricht

23-07-2019
9,0

Ervaring:
Overzichtelijke en duidelijke informatie op de site, correcte uitvoering van opdrachten, professionele en duidelijke hulp aan de telefoon waar nodig.

Aanbeveling: ja

Andre uit: Nieuw bergen

23-07-2019
9,0

Ervaring:
Ben net in juli begonnen dus in het begin wel regelmatig kijken, omdat ik het leuk vind,maar terzijner tijd zal het wel minder worden,want ik heb one neutraal dus hopelijk doet hij zijn werk goed

Aanbeveling: ja

21-07-2019
7,3

Ervaring:
Geef bij het openen van je rekening de code 398765 dan krijg ik ook nog als service euro 25 en jij de nieuwe klant krijgt op het moment nog steeds 25 euro cadeau

Aanbeveling: ja

Antoon uit: Almere

27-06-2019
10

Ervaring:
Wachttijd is soms heel lang,verders is alles prima.nog een ding voor leeftyd in te zetten gaat niet verder dan 66 jaar,ik word in augustus 85 jaar.

Aanbeveling: ja

Wim uit: Wijchen

25-06-2019
9,0

Ervaring:
Ruim 50 jaar een rekening bij Robeco en al die jaren prima geholpen. Aan- en verkopen gaat zeer gemakkelijk. Altijd voorzien van uitstekende informatie. En ook niet onbelangrijk: prima rendementen!

Aanbeveling: ja