Beoordelingen RentSlam.com

8,6
51 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Gebruiksgemak 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,7
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

David uit: Amsterdam

06-02-2019
4,7

Ervaring:
Not really working

Aanbeveling: nee

Richard uit: Zaandam

26-12-2018
9,0
Aanbeveling: ja

Jan uit: Amsterdam

21-12-2018
n.v.t.

Ervaring:
Als je in Amsterdam snel een woning wilt vonden, moet je er zeer snel bij zijn. Met rentslam is dat perfect gelukt!

Aanbeveling: ja

Maxime uit: Amsterdam

30-11-2018
9,7

Ervaring:
Heel goed concept! Kunnen jullie dit niet ook voor koopwoningen gaan doen?
Groeten,
Maxime

Aanbeveling: ja

Aicha uit: Amsterdam

19-11-2018
10

Ervaring:
Door Rentslam had ik binnen een maand mijn vrije sector woning in Amsterdam! Top!

Aanbeveling: ja

Agne uit: Amsterdam

03-11-2018
10

Ervaring:
RentSlam is amazing! In my opinion, when looking for a home in Amsterdam there are two things you need: luck and good timing. Not sure where to find luck, but RentSlam definitely takes care of the timing. RentSlam sent a notification to me in the middle of the working day, so I was one of the first ones to react to a new listing, get a viewing and ultimately, get the place. I think the best thing about this service is that it gives you your life back - you don't have to spend every waking moment scrolling through rent websites anymore, you can just get on with your life and trust that you will be notified if anything interesting comes up.

Aanbeveling: ja

Rachel uit: Amsterdam

28-10-2018
9,7

Ervaring:
Al 2,5 jaar trok ik als stadsnomade door Amsterdam. aan het begin van mijn huizenzoektocht dacht ik dat het als geboren en getogen Amsterdammer toch wel moest lukken iets te vinden, maar de realiteit was hard. Een huis vinden in Amsterdam is écht heel moeilijk. Door mijn werk had ik geen tijd om continu alle huizensites af te struinen, daarom was RentSlam echt een uitkomst. Dankzij RentSlam's emails en Peter's fantastische ondersteuning, heb ik 3 weken nadat ik me inschreef een heerlijke woning gevonden in hartje Amsterdam.

Aanbeveling: ja

Fleur uit: Amstelveen

14-10-2018
5,0

Ervaring:
Het was voor mij geheel niet duidelijk dat Rentslam alleen vrije sector woningen zoekt. Het staat niet aangegeven in de informatie die zich op de eerste pagina bevindt. Er staat enkel dat zij 'trustworthy' sites doorzoeken. Die kan ik zelf ook vinden, en als ik het geweten had, had ik me niet ingeschreven omdat ik als zzp'er momenteel nog niet genoeg financiën heb opgebouwd om vrije sector te kunnen huren.
Rentslam beloofd advertenties van huizen te sturen waarvan anderen nog niet weten dat ze te huur zijn, maar ik ontving advertenties waarvan op de website van de woningbouwvereniging stond dat de reactietermijn al verstreken was.
Veel aanbod ontving ik ook niet, zeker niet elke dag.
Als je alleenstaand zoekt, en maar net vrije sector huur kan betalen, dan is deze service niet aan te raden.
Na het plaatsen van mijn eerdere, nog slechtere, beoordeling nam Rentslam contact met mij op. Dit vond ik in eerste instantie heel vriendelijk en ik heb mijn geld terug aangeboden gekregen (en ga dat hopelijk ook ontvangen). Helaas verliep de correspondentie niet helemaal vlekkeloos en ik voelde mij als klant niet goed begrepen. Daarom geef ik een 6 voor het feit dat zij hun best doen, maar geen hoger cijfer omdat er nog veel te verbeteren valt als het gaat om hoe je met een klant communiceert.
Bovendien stonden er type- en grammaticafouten in hun emails.

Aanbeveling: nee

Jaap uit: Amsterdam

09-10-2018
9,0

Ervaring:
Werkt top, niks te klagen!

Aanbeveling: ja

Mina uit: Amsterdam

08-09-2018
8,0

Ervaring:
Waar voor je geld!

Aanbeveling: ja