Beoordelingen Rechtnet

8,6
191 beoordelingen
  • Deskundigheid 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,9
  • Communicatie 8,4
  • Service 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,7
  • Afspraken nakomen 8,9
  • Snelheid van handelen 8,8
  • Persoonlijke benadering 8,3
21 t/m 30 van 191 beoordelingen

Maik Uit: Nieuwkuijk

08-11-2017
8,7
Aanbeveling: ja

Lucas Andre Uit: Eindhoven

08-11-2017
9,2

Positieve ervaring:
vakkundige, aardige mensen, to the point!

Eventuele verbeterpunten/ tips:
het kan nooit snel genoeg gaan

Aanbeveling: ja

Ben Uit: Spijkenisse

06-11-2017
8,0
Aanbeveling: ja

Nancy Uit: Dirkshorn

27-10-2017
9,1

Positieve ervaring:
Deskundige en efficiƫnte afhandeling. Korte en duidelijke communicatie.

Eventuele verbeterpunten/ tips:
De Wijze van communicatie is bij mij alleen via mail gegaan. Dit was zakelijk en duidelijk. Ik heb daarom klantvriendelijk op nvt gezet. Dit was niet aan de orde.

Aanbeveling: ja

Gerdo Uit: Harlingen

26-10-2017
9,1
Aanbeveling: ja

Albert

22-10-2017
8,4

Positieve ervaring:
Ben zeer tevreden en al snel resultaat, jullie hebben er druk achter gezet zodat de debiteur toch heeft betaald.
Nogmaals dank.

Eventuele verbeterpunten/ tips:
Weinig communicatie geweest over het verloop van de zaak en dat er contact is geweest met de debiteur door bv mail of telefonisch. maar verder ZEER TEVREDEN.

Aanbeveling: ja

Geert Uit: Venlo

01-10-2017
6,6

Positieve ervaring:
Zakelijk, goede adviezen, deskundig

Eventuele verbeterpunten/ tips:
Als ik er niet om vraag komt er alleen info over stand van zaken, als de tegenpartij een voorstel doet en er een reactie van mij noodzakelijk is. U zou met uw klanten een veel betere band krijgen als u regelmatig per mail ontwikkelingen door geeft. U doet vermoedelijk veel acties, maar als klant krijg ik geen idee wat u allemaal voor mij gedaan hebt.

Aanbeveling: ja

Hugo Uit: Brussel

27-09-2017
9,0

Positieve ervaring:
In de grote dingen van de wereld was mijn probleem klein maar voor mij groot en urgent. Mevrouw Mr C. Verhagen begreep dit meteen en heeft mij geweldig geholpen zonder daarvoor zelfs tijd te rekenen. Een 10 in een enquete geef ik nooit, ook hier niet, maar de cijfers in deze enquete mogen als een 10 gelezen worden. Erg bedankt!

Aanbeveling: ja

Jac. Uit: Helmond

09-09-2017
9,2

Positieve ervaring:
direct,resoluut en daadkrachting
Wij zijn bijzonder tevreden met de aanpak.

Aanbeveling: ja

Marijke

04-09-2017
8,9

Positieve ervaring:
vlotte afhandeling,en volledige betaling.

Aanbeveling: ja