Beoordelingen Rechtnet

8,6
186 beoordelingen
  • Deskundigheid 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,9
  • Communicatie 8,3
  • Service 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,7
  • Afspraken nakomen 8,9
  • Snelheid van handelen 8,8
  • Persoonlijke benadering 8,3
1 t/m 10 van 186 beoordelingen

Sintio Uit: Almere

25-04-2018
9,1

Positieve ervaring:
Zeer professioneel bedrijf, snel,betrouwbaar en accuraat.
Zal Rechtnet zeker aanbevelen.

Aanbeveling: ja

Mike Uit: 's-Gravenhage

13-04-2018
8,9

Positieve ervaring:
Het was een snelle en kundige behandeling en met succes afgerond.

Aanbeveling: ja

Mohamed Uit: Schoonhoven

19-03-2018
9,2

Positieve ervaring:
De communicatie is zeer goed. Vooraf zijn we goed geïnformeerd over de plan van aanpak en hoe het in werking zal treden. We zijn tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang van het dossier. Wij zijn erg tevreden en bevelen hen aan.

Eventuele verbeterpunten/ tips:
Ga zo door.

Aanbeveling: ja

M Uit: Moerkapelle

18-03-2018
8,3

Positieve ervaring:
Mijn opdrachtgever werd in no-time gemaand om tot betaling over te gaan. Ook werd niet getreuzeld om de deurwaarder in te schakelen en de tegenpartij te dagvaarden.

Eventuele verbeterpunten/ tips:
Wel jammer dat bij de gang naar de rechter eerst weer veel geld moet worden geïnvesteerd voordat er een advocaat met je meegaat. Dus toen zelf maar het woord gevoerd, met positief resultaat.

Aanbeveling: ja

Nancy Uit: Zaventem - België

12-03-2018
10

Positieve ervaring:
We hadden zelf al verschillende keren geprobeerd de klant te benaderen en te overhalen tot betaling. Is ons niet gelukt. Rechtnet heeft dit op minder dan een maand voor ons opgelost.

Aanbeveling: ja

Bart

23-02-2018
9,1

Positieve ervaring:
Direct (telefonisch) contact met gericht advies en raad. Geen "kastje naar de muur" mentaliteit.

Aanbeveling: ja

Martin Uit: Ysselsteyn

22-02-2018
7,7

Eventuele verbeterpunten/ tips:
Betere comunicatie

Aanbeveling: ja

G Uit: Hurwenen

20-02-2018
10

Positieve ervaring:
Snelle en deskundige afhandeling tegen redelijke prijs

Aanbeveling: ja

John Uit: Wezep

05-02-2018
9,9

Positieve ervaring:
Een aanrader ze zorgen ervoor dat je toch je geld krijgt waar je recht op hebt

Aanbeveling: ja

Dennis Uit: Eindhoven

23-01-2018
8,3

Positieve ervaring:
Vooral de moderniteit en behulpzaamheid waren voor mij echt pluspunten. Ik raad RechtNet advocaten zeker aan.

Aanbeveling: ja