Beoordelingen Ramenfabriek op ’t Hoog

8,6
2055 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,6
  • Inrichting showroom 8,2
  • Personeel (verkoop) 8,6
  • Kennis en informatie 8,6
  • Verkoop traject 8,5
  • Nakomen levertijd 8,5
  • Montage traject 8,6
  • Vakmanschap 8,7
  • Kwaliteit kozijnen 8,8
  • Tel. bereikbaarheid 8,6
  • Nazorg / garantie 8,6
1 t/m 10 van 2055 beoordelingen

Anil Jairam uit: Amsterdam

18-08-2019
9,0

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: Purmerend

Ik ken jullie via: Internet

Ik heb besteld: Kozijn(en), Deur(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Hartelijk meedenkend en service gericht handelen

Mijn positieve ervaring:
De eerste keer kwamen we binnenlopen zonder afspraak, fijn dat we wel gelijk alles konden zien en veel uitleg kregen. Er werd echt tijd genomen en meegedacht. Dat is het hele traject zo geweest, In twee dagen gehele achterpui vervangen van schuif pui naar mooie openslaande deuren. Precies zoals we in gedachte hadden. En alle ramen en kozijnen op begane grond en eerste etage. Na plaatsing hadden we wat schade aan een vensterbank en muren. Maar dat werd vakkundig en snel, zonder problemen verholpen. Dat is service!

Beveelt u ons bij andere aan? ja

Erwin Huggers uit: Eindhoven

18-08-2019
8,7

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: Moergestel

Ik ken jullie via: Mond tot mond

Ik heb besteld: Kozijn(en), Deur(en), Schuifpui(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Uitstekend meegedacht, prima levering

Mijn positieve ervaring:
Prima meegedacht in het voortraject. Ruime keuze. Niet moeilijk doen bij een verandering. Door afstemming met andere leveranciers toch meedenken hoe planning behaald kan worden.
Aflevering prima, montage zonder problemen.

Tips/Verbeterpunten:
Schiet me niks te binnen.

Beveelt u ons bij andere aan? ja

P. van Keeken uit: Zaandam

17-08-2019
8,2

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: Purmerend

Ik ken jullie via: Internet

Ik heb besteld: Kozijn(en), Deur(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Goede begeleiding, van begin tot eind

Mijn positieve ervaring:
Mooi product, geplaatst door vakbekwame en sympathieke timmerlieden/glaszetters

Tips/Verbeterpunten:
Geen

Beveelt u ons bij andere aan? ja

Hannie Klerks uit: Geldrop

16-07-2019
9,0

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: Moergestel

Ik ken jullie via: Internet

Ik heb besteld: Kozijn(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Prima

Mijn positieve ervaring:
Tevreden met personeel en hun werk wijzen.

Beveelt u ons bij andere aan? ja

Koen uit: Amsterdam

14-07-2019
9,0

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: Purmerend

Ik ken jullie via: Internet

Ik heb besteld: Kozijn(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Soepel en snel aankoopproces, snelle levering en installatie

Mijn positieve ervaring:
De verkoper heeft prima geholpen met het opstellen van de order en allees goed uitgelegd rondom mogelijkheden bij de kozijnen. Daarnaast was de levering sneller dan verwacht. Het timmerbedrijf dat de kozijnen heeft geplaatste hebben dit heel snel gedaan en ook nog eens zonder fouten te maken: met 2 man, 3 kozijnen + een rolluik geplaatst in 1 dag. Over de kwaliteit kan ik tot nu toe zeggen dat het er prima uitziet en de afwerking grotendeels ook (misschien hieronder een klein verbeterpuntje).

Tips/Verbeterpunten:
Alleen de kit is op sommige plekken niet meer zo strak afgewerkt, maar dat is niet heel storend.

Beveelt u ons bij andere aan? ja

R. uit: Haaren

12-07-2019
7,6

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: Moergestel

Ik ken jullie via: Mond tot mond

Ik heb besteld: Kozijn(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Goed geholpen

Mijn positieve ervaring:
We zijn goed geholpen door de verkoopmedewerker in de vestiging Moergestel. Het montage team was erg vriendelijk en ruimde alles prima op! Daarnaast waren zij erg beleefd en hadden zij goede zin.

Beveelt u ons bij andere aan? ja

Wilfred van Es uit: De Meern

12-07-2019
8,9

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: De Meern

Ik ken jullie via: Internet

Ik heb besteld: Kozijn(en), Deur(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Prachtige deur en zeer netjes geplaatst!

Mijn positieve ervaring:
De nieuwe voordeur en de manier waarop hij gemonteerd is overtrof onze verwachtingen!

Tips/Verbeterpunten:
Geen

Beveelt u ons bij andere aan? ja

Eelco Dijkstra uit: De meern

12-07-2019
9,8

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: De Meern

Ik ken jullie via: Internet

Anders, namelijk: Zoeken op internet naar reviews die lovend zijn !

Ik heb besteld: Kozijn(en), Accesoires

In 1 zin mijn ervaring:
Zeer vakkundig personeel met een perfect resultaat !

Mijn positieve ervaring:
Vanaf de man in de showroom tot aan de monteurs die de kozijnen en rolluiken kwamen monteren.....niets dan lof !

Beveelt u ons bij andere aan? ja

Arjan Paardekooper uit: Medemblik

06-07-2019
8,6

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: Purmerend

Ik ken jullie via: Internet

Ik heb besteld: Kozijn(en), Deur(en), Schuifpui(en)

In 1 zin mijn ervaring:
goede communicatie , werken netjes

Mijn positieve ervaring:
goede voorbereiding , en overleg tijdens het werk

Beveelt u ons bij andere aan? ja

Pierre Tax uit: Etten-Leur

03-07-2019
9,0

Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben klant bij showroom: nvt

Ik ken jullie via: Mond tot mond

Ik heb besteld: Kozijn(en)

In 1 zin mijn ervaring:
Vakwerk en ontzettend aardige kerels!!

Mijn positieve ervaring:
Vandaag zijn bij mij 3 kozijnen geplaatst op de eerste verdieping. Het resultaat mag er zijn, het ziet er meer dan keurig uit! Complimenten ook aan de heren, die alles op een zeer nette en professionele manier hebben geplaatst. Daarnaast erg prettige mensen en wat dat betreft niets dan lof!
Ik moest even stofzuigen, maar daarna was het ook pico bello!

Tips/Verbeterpunten:
Geen, voorlopig zo doorgaan, ben er zeer tevreden mee!
Trouwens, ik kon bij invullen van de rapportcijfers geen "10" geven, dat lukte niet, anders waren er door mij zeker meerdere "10"-en uitgedeeld!!

Beveelt u ons bij andere aan? ja