Beoordelingen Q-promotions

8,8
1818 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Prijs 8,3
  • Kwaliteit 8,8
  • Afspraak nakomen 9,1
  • Kennis en vakmanschap 8,9
  • Snelheid/levertijd 8,9
  • Betrouwbaarheid 9,1
  • Communicatie 9,0
  • Personeel 9,1
  • Nazorg en garantie 8,9
1 t/m 10 van 1818 beoordelingen

kampioen van tilburg uit: Tilburg

21-11-2019
7,3

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
Door dat er niet goed wist wat er gedaan moest worden zit ik nu anderhalve week voor mijn Tentoonstelling en heb ik nog steeds niets ontvangen dus daar ben ik niet zo over te spreken

Verbeterpunten en of tips:
beter de opdracht lezen

Aanbeveling: ja

Ine uit: Loon op Zand

21-11-2019
9,7

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Ik vind jullie een modern en jong bedrijf met hele goede
kwaliteiten en goede en snelle werkwijze.
Ga zo door!!!!

Verbeterpunten en of tips:
tot nu toe nog niets

Aanbeveling: ja

Bart uit: Nieuw-Vossemeer

19-11-2019
10

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Mooie kwaliteit, prima prijs en afspraak=afspraak

Verbeterpunten en of tips:
geen

Aanbeveling: ja

Francois uit: Amsterdam

19-11-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Het is een top bedrijf waar ik al jaren mee werk. ze staan dag en nacht voor je klaar!

Aanbeveling: ja

jeroen uit: Udenhout

19-11-2019
10

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Roos uit: Eindhoven

13-11-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Aanbeveling: ja

René uit: Arendonk

07-11-2019
8,3

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Q-Promotions is voor dé partner voor goed en betaalbaar drukwerk. Ook de snelheid is een groot pluspunt.

Verbeterpunten en of tips:
Ondanks dat mijn laatste order niet werd ingeboekt, was dat onmiddellijk verholpen met extra service.
Een verbetertip is om de aangeleverde drukbestand iets kritischer bekijken irt het uiteindelijk drukresultaat.

Aanbeveling: ja

Maurice uit: Tilburg

07-11-2019
6,6

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
In eerste instantie was de levering incompleet. Dit is netjes opgelost met een nalevering een dag later.

Aanbeveling: ja

Marion uit: Vessem

07-11-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
Ben heel blij met de diensten van Q-Promotions vanwege de professionele uitstraling van de geleverde producten en de goede en snelle service.

Verbeterpunten en of tips:
Op dit moment geen verbeterprunten. Dankjwel !

Aanbeveling: ja

Renato uit: Tilburg

24-10-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
snelle levering, hoge kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling: ja