Beoordelingen Q-promotions

8,8
1754 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Prijs 8,3
  • Kwaliteit 8,8
  • Afspraak nakomen 9,1
  • Kennis en vakmanschap 8,9
  • Snelheid/levertijd 8,9
  • Betrouwbaarheid 9,1
  • Communicatie 9,0
  • Personeel 9,1
  • Nazorg en garantie 8,8
1 t/m 10 van 1754 beoordelingen

Peter uit: Bladel

14-05-2019
10

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Ik ben ZEER goed en vriendelijk via de mail geholpen door Nanne.

Verbeterpunten en of tips:
ga zo door.

Aanbeveling: ja

Huib uit: Tilburg

14-05-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Fijne communicatie en mooi producten geleverd.

Aanbeveling: ja

Bart uit: Tilburg

08-05-2019
9,6

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
Bestelling op zaterdag geplaatst, en op maandag 09:30 keurig de factuur gekregen en de bevestiging.

Op dinsdag een mail gehad dat het bestand was beschadigd nogmaals opgestuurd en had maar 1 dag vertraging opgelopen.

Op vrijdag nog even contact gehad voor het praktische gedeelte qua tijd indicatie wanneer ze de bestelling af kwamen leveren. Kreeg vrijwel meteen een mailtje terug. Dus eigenlijk alleen maar top!

Zit een heel klein vlekje wat minder goed is bedrukt op 1 van de banners. Maar is alleen zichtbaar als je er heel dichtbij staat. Qua afwerking perfect op maat gemaakt en keurig verpakt in een stevige kokerdoos.

Verbeterpunten en of tips:
Het digitale bestand was wat groot dus tijdens het uploaden van de bestelling ging dat mis. Misschien makkelijker om dit rechtstreeks met FTP te doen als de bestelling is geplaatst in plaats van tijdens het bestellen.

Maar dat is geen kritiek gewoon een tip.

Aanbeveling: ja

Rocks n Rivers BV uit: Goirle

07-05-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Aanbeveling: ja

Marjolein uit: Dongen

06-05-2019
7,6

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Freddie uit: Tilburg

06-05-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: particulier

Ik ben: eerste keer klant

Positieve ervaring:
goede en snelle levering ook het logo dat ik op mijn site had staan en dit op visitekaartje erbij wilden goede uitleg en mooi gedaan.

Aanbeveling: ja

Lasse uit: Breda

06-05-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt. Wederom snel geleverd.

Verbeterpunten en of tips:
geen

Aanbeveling: ja

Arie uit: Tilburg

01-05-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Aanbeveling: ja

Erwin uit: Waalwijk

01-05-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Altijd goede ervaringen met jullie. De prijzen die jullie aanbieden zijn scherp, kwaliteit is goed, assortiment is groot, communicatie is fijn. Heel erg tevreden!

Verbeterpunten en of tips:
Wanneer wij iets willen ontwerpen meedenken in het ontwerp. Jullie hebben natuurlijk de expertise in huis dus zou het in sommige gevallen fijn zijn als jullie meer actief meedenken en eventuele verbeterpunten in het ontwerp of materiaalkeuze aangeven.

Aanbeveling: ja

Lana uit: Eindhoven

01-05-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Positieve ervaring:
Goede kwaliteit, snelle leveringen en professionaliteit

Aanbeveling: ja