Beoordelingen ProLease-onderhoudservice

8,3
1752 beoordelingen
  • Flexibiliteit van afspraak maken 8,5
  • Haal en breng service 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,7
  • Tel. bereikbaarheid 8,5
  • Correcte uitvoering v.d. werkzaamheden 8,3
  • Uitleg over uitgevoerde werkzaamheden 7,4
  • Nakomen van gemaakte afspraken 8,2
  • Netheid v.d. auto bij aflevering 8,5
1681 t/m 1690 van 1752 beoordelingen

Marius uit: Wapserveen

07-07-2016
8,9
Aanbeveling: ja

Marcel uit: Enschede (Boekelo)

07-07-2016
9,3

Positieve ervaring:
Prima, helemaal tevreden

Aanbeveling: ja

Koosje uit: Waalwijk

28-06-2016
9,1

Positieve ervaring:
super service

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

uit: Kampen

27-06-2016
8,5
Aanbeveling: ja

uit: Zwolle

26-06-2016
8,6

Positieve ervaring:
Keurig afgehandeld door onderhoudsbedrijf Jos Bouw in Nijkerk.

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
* Online afspraak maken werkte niet, daar kom je pas achter nadat je alles hebt ingevuld. Het zou handig zijn als je dan direct naar het telefoonnummer wordt doorverwezen.
* Het service-interval van de auto was niet goed ingesteld in de boordcomputer van de auto, waardoor de afspraak nagenoeg nutteloos was.
* Dit enquêteformulier werkt niet op een Android-tablet.
* Het is onduidelijk wat ik nu aan het beoordelen ben: Prolease of het bedrijf dat het werk heeft verricht.

Aanbeveling: ja

Bas uit: Son

22-06-2016
8,8
Aanbeveling: ja

Rob uit: Zutphen

22-06-2016
7,8

Positieve ervaring:
Heel tevreden over de hele linie.

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
Geen feedback na de onderhouds beurt, i.c.m. de haal- en brengservice.

Aanbeveling: ja

Elin uit: Rotterdam

22-06-2016
10

Positieve ervaring:
De beoordeling betreft een onderhoudsbeurt. Ik was zeer tevreden over de communicatie en het gemak van het online afspraken maken. De auto werd zeer schoon afgeleverd!

Aanbeveling: ja

Patrick uit: Sint Michielsgestel

21-06-2016
9,5

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
Bij het maken van de afspraak was er een probleem met de planner via internet waardoor het maken van een afspraak steeds niet mogelijk bleek. Werd echter na telefonisch contact direct teruggebeld dus netjes opgelost.

Aanbeveling: ja

Christopher uit: Diemen

18-06-2016
9,0
Aanbeveling: ja