Beoordelingen ProLease-onderhoudservice

8,3
1887 beoordelingen
  • Flexibiliteit van afspraak maken 8,5
  • Haal en breng service 8,6
  • Klantvriendelijkheid 8,7
  • Tel. bereikbaarheid 8,5
  • Correcte uitvoering v.d. werkzaamheden 8,3
  • Uitleg over uitgevoerde werkzaamheden 7,4
  • Nakomen van gemaakte afspraken 8,2
  • Netheid v.d. auto bij aflevering 8,5
1 t/m 10 van 1887 beoordelingen

Patrick uit: Schagen

14-10-2019
9,3
Aanbeveling: ja

Toine uit: Bergen op Zoom

14-10-2019
8,8
Aanbeveling: ja

Richard uit: Soest

14-10-2019
8,9

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
Garagebedrijf heeft aangegeven dat haal- & brengservice bij APK niet wordt gefaciliteerd. Maar i.o.m. garagebedrijf tijdstip en datum APK aangepast met de belofte klaar terwijl ik wacht. Dus alles netjes geregeld.
Enige wat verwarrend werkt is dat de mogelijkheid van haal- & brengservice wel wordt aangeboden op de ProLease-site (ook voor APK), terwijl het garagebedrijf dit uiteindelijk niet faciliteert (bij APK).

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Amsterdam

14-10-2019
9,7

Positieve ervaring:
helemaal top!

Aanbeveling: ja

Ian uit: Heerhugowaard

14-10-2019
7,4
Aanbeveling: ja

Ronald uit: Leidschendam

13-10-2019
9,6
Aanbeveling: ja

John uit: Helmond

11-10-2019
7,1

Positieve ervaring:
Auto werd netjes gehaald en gebracht

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
Ophaal tijdstip veranderde dag van te voren.
Bezorger wist niet wat er gedaan was aan voertuig.

Aanbeveling: ja

Debbie uit: Sittard

11-10-2019
9,1

Positieve ervaring:
Prima bedrijf, goede communicatie.

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
De commentaar gaat over Proloease, niet de garage; jullie hebben op je site nog steeds als optie dat de auto wordt opgehaald en thuisgebracht. En als optie een vervangauto. Voor de meeste garages die jullie gebruiken zijn die opties niet haalbaar, dus laat het dan weg. En laat de berijder dit zelf bespreken met de garage. Het wekt valse verwachtingen en je bent altijd meer tijd kwijt dan je had ingecalculeerd, doordat je de auto moet brengen en de garage je weer naar huis moet brengen. Eind van de dag weer andersom om de auto op te halen.

Aanbeveling: ja

Ron uit: Breda

11-10-2019
8,9
Aanbeveling: ja

Edwin uit: Arnhem

10-10-2019
7,0

Positieve ervaring:
Afgesproken tijdstippen haal/breng werden nagekomen.
Tevoren lijstje met punten meegegeven, die werd achteraf doorgenomen (ook hebben ze aangegeven wat ze niet die dag lukte om te doen: prima communicatie).

Negatieve ervaring/ verbeterpunten:
Konden niet de navigatie/klok fixen. Zouden ze een nieuwe afspraak voor maken. Tot heden niet gebeurd.
Daarnaast is het linkerachterportier niet helemaal goed gefikst.

Aanbeveling: nee