Beoordelingen ProefLokaal Limburg

8,7
168 beoordelingen
  • Algemene beoordeling 8,6
  • Offerte en contact 8,5
  • Kwaliteit culinair 8,6
  • Sfeer en aankleding 8,7
  • Gastvrijheid 9,0
  • Locatie 8,7
  • Entertainment (indien van toepassing) 8,6
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

Frank uit: Helden

15-10-2018
9,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Privéfeest

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Superleuk feest, heerlijk eten, toffe muziek, gastvrijheid!

Verbeterpunten:
Was gewoon super goed!
Misschien de entree duidelijker? Mensen weten de ingang niet zo goed te vinden en waar ze moesten parkeren.

Mariet uit: Helden

23-08-2018
9,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Privéfeest

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Door uit: Neer

12-07-2018
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Huwelijk

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Bjorn

04-07-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Vergadering

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Bonna uit: Asten

04-07-2018
9,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Receptie/borrel

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Warm welkom in een prachtige entourage. Goed afscheid kunnen nemen van onze collega's. We houden de locatie zeker in gedachten voor een (tweedaagse) werkbijeenkomst.

Paul uit: Neer

20-06-2018
9,7

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Privéfeest

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
feest is fantastisch geregel en beleefd.

Michael en Monique uit: Swalmen

18-06-2018
9,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Huwelijk

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Vrijdag 8 juni 2018 vond ons huwelijk plaats bij Proeflokaal Limburg. Van de Ceremonie tot en met het feest alles was perfect geregeld. Wat hebben wij een super mooie, bijzondere en prachtige dag gehad, mede dankzij jullie!
Super dankjewel!

Anita en Paul uit: Panningen

31-05-2018
9,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Huwelijk

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
geweldig in alles .

Joop uit: Heerlen

27-05-2018
8,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Vergadering

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Proeflokaal Limburg voldeed weer aan alle verwachtingen. Lokatie is goed, ruimtes zijn sfeervol met veel licht. Lunch heel goed verzorgd.

Roger en Annemarie uit: Heel

23-05-2018
9,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Huwelijk

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Wij hebben een prachtige dag gehad. Alles rondom ons huwelijksfeest was perfect geregeld en verzorgd. De communicatie naar onze dag toe, op de dag zelf en na afloop was perfect, vriendelijk en zeer gastvrij. Dankjewel aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen.