Beoordelingen ProefLokaal Limburg

8,7
174 beoordelingen
  • Algemene beoordeling 8,6
  • Offerte en contact 8,6
  • Kwaliteit culinair 8,6
  • Sfeer en aankleding 8,7
  • Gastvrijheid 8,9
  • Locatie 8,7
  • Entertainment (indien van toepassing) 8,6
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

11-12-2018
8,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Vergadering

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Reanna uit: Venlo

10-12-2018
8,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Vergadering

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Geen standaard vergaderzaaltje en dat is heel positief bedoeld. Fijne ruimtes, gezellig aangekleed. Vriendelijke bediening en heerlijk eten.

Verbeterpunten:
Bij het aanzetten van de verwarming (via airco) in de grote zaal blaast de lucht rechtstreeks in de kroonluchter waardoor je telkens getingel hoort. Tijdens een vergadering leidt dit af. Verderging meerdere keren de deur van de zaal open (en snel weer dicht) een briefje of i.d. op de deur was handig geweest.

Jeroen uit: Herten-Roermond

30-11-2018
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Teambuildingdag

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
De medewerkers van Ria Joosten en het concept ademen gastvrijheid en constante focus op beleving. Bedankt, namens AB Werkt, voor de leuke dag.

Ellis uit: Geleen

25-11-2018
9,5

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Vergadering

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Gastvrij, chique inrichting, lekker eten, rustige vergaderlocatie.

Verbeterpunten:
Minimaal 2 opties p.p. met het diner. Desnoods 1 week van tevoren de keuze doorgeven. Zo heeft het geen effect op de inkoop.

Corine uit: Asten-Heusden

08-11-2018
8,2

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: anders

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Fijn dat ook op het laatste moment nog aanpassingen gedaan konden worden aan het aantal mee etende gasten en de mogelijkheid om op het laatste moment nog twee kamers te annuleren.

Verbeterpunten:
De grote ruimte was koud bij binnenkomst en het duurde lang voordat het aangenaam was.

Huub uit: Leudal

07-11-2018
8,2

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Teambuildingdag

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Prima dag gehad mooi rustige locatie prima trainingslokaal voor omvang van onze groep. Leuk met al die beesten buiten. Heb bedankje in jullie gastenboek geschreven.

Verbeterpunten:
Zorg dat bij vergaderhulpmiddelen de stiften nog functioneren. Ze waren zonder uitzondering allemaal uitgedroogd.

Frank uit: Helden

15-10-2018
9,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Privéfeest

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Superleuk feest, heerlijk eten, toffe muziek, gastvrijheid!

Verbeterpunten:
Was gewoon super goed!
Misschien de entree duidelijker? Mensen weten de ingang niet zo goed te vinden en waar ze moesten parkeren.

Mariet uit: Helden

23-08-2018
9,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Privéfeest

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Door uit: Neer

12-07-2018
8,4

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Huwelijk

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Bjorn

04-07-2018
8,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Vergadering

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja