Beoordelingen ProefLokaal Limburg

8,6
147 beoordelingen
  • Algemene beoordeling 8,6
  • Offerte en contact 8,5
  • Kwaliteit culinair 8,5
  • Sfeer en aankleding 8,7
  • Gastvrijheid 8,9
  • Locatie 8,7
  • Entertainment (indien van toepassing) 8,6
1 t/m 10 van 147 beoordelingen

Peggy uit: maastricht

15-01-2018
10

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Vergadering

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Iris uit: Panningen

20-12-2017
8,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Relatie evenement

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Top sfeer, goed meegedacht door Milou

Verbeterpunten:
Nvt.

17-12-2017
8,2

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: anders

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Zeer vriendelijk contact vooraf en op de dag zelf.

Verbeterpunten:
Versnaperingen en lunch wat aan de "zuinige" kant en weinig keuzemogelijkheden.

M

14-12-2017
9,3

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Teambuildingdag

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Marianne uit: Panningen

13-12-2017
8,0

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Kookworkshop

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Erg leuk en gezellig.
Prettige begeleiding bij het koken.

Verbeterpunten:
Als allergieën worden doorgegeven, hier s.v.p. ook rekening mee houden en een met zorg bereid alternatief bieden.

Ans en Henk

12-12-2017
9,3

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Privéfeest

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Zeker

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

Conny uit: Egchel

02-12-2017
9,0

Ik ben: Vaker te gast geweest

Soort evenement: Huwelijk

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Geweldige sfeer, heel lekker eten en goede bediening.

Verbeterpunten:
parkeergelegenheden

Henk uit: Heel

22-11-2017
9,8

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: anders

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Gastvrij, goede info en afspraken vooraf. Goede bediening, lekker eten, leuke ruime zaal. Wij zijn bijzonder tevreden en zullen ongetwijfeld nogmaals van dit bedrijf gebruik maken.

Verbeterpunten:
Geen

Maartje uit: Eindhoven

22-11-2017
8,2

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Teambuildingdag

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
Vriendelijkheid personeel

Verbeterpunten:
De eerste avond werd eend geserveerd welke voor de meeste gasten te rood was. Ook was die dag (7-11) qua lunch minder uitgebreid dan de tweede dag (14-1).

Fam. uit: Heythuysen

18-11-2017
8,3

Ik ben: eerste keer te gast

Soort evenement: Huwelijk

ProefLokaal Limburg voldeed aan uw verwachting: ja

Positieve ervaring:
We kijken terug op een geweldig geslaagde diner/avond en hightea, het was op bijna alle fronten af. Toetjesbuffet was ook erg feestelijk. Gastvriendelijke bediening. Veel lof van de gasten ontvangen.

Verbeterpunten:
Doorgegeven twee viseters, zij kregen keurig een aangepast hoofdgerecht vis met een rolletje tuinbonen op het bord echter deze omwikkeld met spek (!).
Menukaarten liep enigszins fout (kwamen tijdens diner nog met spoed op tafel) kan gebeuren.
Offerte was koffie/theebuffet na MET mooie bonbons. Geen bonbons gehad of gezien (hadden we ons wel op verheugd natuurlijk).