Beoordelingen UTS Abbink B.V. (EPV)

8,7
87 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Binnendienst totaalbeoordeling 8,7
  • Accountmanager/helpdesk totaalbeoordeling 8,7
  • Projectleider totaalbeoordeling 8,9
  • Voorbereiding totaalbeoordeling 8,7
  • De verhuizing totaalbeoordeling 8,7
  • Voorman totaalbeoordeling 8,9
  • Nazorg totaalbeoordeling 8,6
  • Klachtafhandeling totaalbeoordeling 8,6
  • Administratie totaalbeoordeling 8,4
  • Prijs/ kwaliteitverhouding totaalbeoordeling 8,4
1 t/m 10 van 199 beoordelingen

Ron uit: Den Haag

11-06-2019
9,9

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Alles is volgens afspraak verlopen met fijne mensen.

Aanbeveling: ja

Brian uit: Schiphol-rijk

03-06-2019
9,5

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
vragen en oprachten worden snel en netjes afgerond. zowel door de projectleider als de uitvoerende verhuizers. Daarnaast nemen de verhuizers altijd netjes contact op indien er nog vragen en of onduidelijkheden zijn.

Aanbeveling: ja

Joeri uit: Zoetermeer

23-05-2019
10

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
UTS Abbink is een erg professioneel bedrijf wat snel schakelt wanneer nodig! Er wordt goed meegedacht en daarin wordt duidelijk dat de know-how er sterk aanwezig is! Bedankt voor de fijne samenwerking, de volgende keer weten wij jullie zeker weer te vinden!

Verbeterpunten:
N.v.t.

Aanbeveling: ja

Astrid uit: Rotterdam

20-05-2019
8,1

Ik beoordeel als: Kantoor

Positieve ervaring:
Voor de 2e keer verhuizing gecoördineerd en uitgevoerd door UTS. Keurig bedrijf alles vlekkeloos verlopen.

Aanbeveling: ja

Merel uit: Nieuwegein

15-05-2019
8,6

Ik beoordeel als: Bedrijf

Positieve ervaring:
Prettig, rustig verhuisteam en een meedenkend vriendelijk kantoor!

Verbeterpunten:
Exacte binnen maten van de ingang van de wagens paraat hebben

Aanbeveling: ja

Suze uit: Rotterdam

01-05-2019
8,3

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Aleida uit: Vlaardingen

19-04-2019
9,9

Ik beoordeel als: Kantoor

Aanbeveling: ja

Magda uit: Rotterdam

07-04-2019
8,7

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja

Martine uit: Den Haag

05-04-2019
8,1

Ik beoordeel als: Overheid (Rijk/provincie/gemeente)

Positieve ervaring:
In totaal 3 dagen voor ons gewerkt. Laatste dag moet nog volgen. Snel en proactief...ik ben tevreden.

Verbeterpunten:
Het invullen van het formulier i.v.m. aantallen hondjes e.d. invullen is kennelijk een lastig klusje. Kan dat ook anders?

Aanbeveling: ja

Raymond uit: Rotterdam

04-04-2019
7,4

Ik beoordeel als: Bedrijf

Aanbeveling: ja