Beoordelingen Petplan

8,1
1897 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,1
  • Afwikkeling van uw declaratie 8,2
  • Schriftelijke/e-mail communicatie 8,3
  • Telefonische communicatie 8,1
  • Informatie op de Petplan website 8,1
1 t/m 10 van 1897 beoordelingen

bram uit: purmerend

23-11-2017
7,6

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
erg goed alleen jammer dat het per jaar duurder word

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Zaandam

23-11-2017
10

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijk heid en de snelheid waarmee dingen worden afgehandeld. Iedereen zou een dierenverzekering moeten hebben!

Aanbeveling: ja

Evert uit: Tiel

22-11-2017
8,2

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
duidelijke website, telefonisch contact vriendelijk en duidelijk, snel bericht over vergoeding en ontvangst declaratie.

Aanbeveling: ja

claudia uit: alphen aan den rijn

22-11-2017
8,8

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
veel informatie, goede service,klantvriendelijk. Wel iets langer gewacht op declaratie, waardoor ik twijfelde of het wel goed was gegaan maar verder prima.

Aanbeveling: ja

Henk uit: 2552lp Den Hag

22-11-2017
8,4

Soort verzekering: Hondenverzekering

Aanbeveling: ja

M uit: Amersfoort

21-11-2017
7,0

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
Aanbevelen : nog niet. Imago is wat negatief. Men zegt : ze willen vaak onder vergoeding uit met allerlei restricties waar je niet van te voren helder voor bent gewaarschuwd. Wel is bij dit contact het imago positiever geworden als voorheen. Zou wel goed voor beter voor imago zijn als ook petplan vaker direct via dierenarts verrekend werd. Dan zou ik het wel aanbevelen.

Aanbeveling: nee

Loubna uit: Den haag

21-11-2017
10

Soort verzekering: Kattenverzekering

Ervaring:
Dankzij petplan zijn de astma inhalators voor mijn kat Fluffy verzekerd, in het begin face kon hij geen lange afstanden nemen dan werd hij gauw moe. En nu is hij de hele dag door een happy cat:).

Aanbeveling: ja

Eliane uit: Zoetermeer

21-11-2017
9,3

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
Goede service

Aanbeveling: ja

Ine uit: Pijnacker

21-11-2017
9,8

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
De declaraties wooden snel en correct afgehandeld. Ik ben erg tevreden over Petplan

Aanbeveling: ja

Frits uit: Bussum

21-11-2017
10

Soort verzekering: Hondenverzekering

Ervaring:
In een woord geweldig

Aanbeveling: ja