Beoordelingen Petlook

8,0
369 beoordelingen
  • Totaal oordeel 7,9
  • Duidelijkheid website 7,9
  • Eenvoud van registratieproces 8,1
  • Klantvriendelijkheid 8,0
1 t/m 10 van 369 beoordelingen

R.j uit: WAALRE

22-11-2018
9,0

Ervaring:
Hond overnamen zonder overschrijving.
Alleen het boekje met chip nummer van de hond.
Dus op zoek naar waar ze geregisterde was zodoende kwamen wij bij u uit.
Wij zijn prima geholpen.

Aanbeveling: ja

Annie uit: Hoek Van holland

18-06-2018
8,5

Via Google

Ervaring:
Wilde mijn nieuwe hond op mijn naam hebben. Netjes mail gestuurd en op zeer korte termijn een duidelijk bericht terug

Aanbeveling: ja

Luuk uit: Echt

13-05-2018
9,0

Via mijn dierenarts

Ervaring:
Top

Aanbeveling: ja

Pieter uit: Zwolle

13-05-2018
9,3

Via Google

Ervaring:
Ik kwam heel vlot door het registratieproces heen, terwijl ik niet zo erg handig met de computer ben. Binnen 20 minuten was alles geregeld, maar ik zag er best tegen op!

Aanbeveling: ja

Elnara uit: Almere

07-05-2018
1,5

Via Google

Ervaring:
Mijn account is geblokkeerd door dat mijn wachtwoord wordt niet geaccepteerd. Hen ik nieuwe aangevraagd en die blijkt ook niet te werken . Ik heb geen zin om jullie te bellen en daarvoor te betalen. Ik stuur al tweede email daarover en krijg geen antword. In de eerste vroeg ik of mijn betaling voor het registreren van mijn kat was ontvangen? Geld is afgeschreven maar systeem meld fout aan. En nu kan ik niet inloggen. Het lijkt erop dat ik gedwongen wordt om te bellen!

Aanbeveling: nee

Jelle uit: Amersfoort

02-04-2018
8,0

Via de fokker

Ervaring:
Prima

Aanbeveling: ja

Paula uit: Heerlen

16-03-2018
8,0

Overig

Ervaring:
Prettige en gebruiksvriendelijke site.
Makkelijk dieren registreren, maakt niet uit hoeveel op een account, en niet duur.

Aanbeveling: ja

Bulle uit: Den Ham

04-03-2018
8,0

Via Google

Ervaring:
In tegenstelling tot onderstaande beoordeling is Petlook juist wèl een door de overheid erkende databank. Daarnaast ook de oudste internet registratiebank en de enige databank waar je al je dieren op 1 account kunt registreren en altijd je gegevens online kunt veranderen.

Aanbeveling: ja

Stephan uit: Tilburg

17-02-2018
1,0

Via Google

Ervaring:
Ik wilde mijn pup registreren (wettelijk verplicht) via databankhonden.nl. Deze term heb ik ingetypte in Google. Als eerste komt Het commerciële bedrijf Petlook bovenaan. Nadat ik VIJFENTWINTIG....... Euro moest betalen kreeg ik argwaan.
Dit is NIET de officiële registratie maar een bedrijf wat misbruik maakt van de Google ranking...

Trap er niet in...!

Aanbeveling: nee

Anneke uit: Hapert

13-02-2018
10

Ervaring:
Super geholpen door Hanneke!!

Aanbeveling: ja