Beoordelingen Oogmerk Tunderman

8,9
12 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Bereikbaarheid (tel/ email) 8,4
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Informatieverstrekking 9,0
  • Communicatie 9,0
  • Professionaliteit medewerkers 9,3
  • Assortiment 8,5
  • Kwaliteit 9,0
  • Afspraken nakomen 9,3
  • Snelheid dienstverlening 8,9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Kitty uit: Leidschendam

04-11-2016
8,9

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
Augustus 2016 na een oogmeting twee nieuwe brillen aangeschaft, waarvan een met gele (anti-reflectie) glazen. Zoals gewoonlijk een zeer uitgebreide oogmeting. Daarna goed geadviseerd over de brillen met glazen. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en de prettige communicatie met de medewerker.

Verbeterpunten/ tips:
Kan niets bedenken!

Aanbeveling: ja

Maria uit: Leidschendam

19-10-2016
10

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting, zonnebril

Positieve ervaring:
Oogmerk Tunderman op de Damlaan in Leidschendam is zeer vriendelijk en professioneel. Geeft aan klanten bovendien een persoonlijk advies en aandacht.

Aanbeveling: ja

Aryjan Luk uit: Stompwijk

18-10-2016
9,0

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
Vanaf 1977 kom ik bij Modern Optie/Tunderman
De kwaliteit van personeel en materiaal is altijd
uitstekend en ook de service is prima.

Verbeterpunten/ tips:
Geen

Aanbeveling: ja

Rob uit: Leidschendam

16-10-2016
9,2

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
Zolang als Tunderman in Leidschendam bestaat (en dat is volgens mij circa 40 jaar) koop ik daar mijn brillen/contactlenzen. Kort geleden heb ik op de Damlaan een oogmeting laten doen en ik was toe aan nieuwe multifocale glazen. Gelijk maar een nieuw lichtgewicht montuur aangeschaft van mijn favoriete merk Silhouette. De vakkennis, kwaliteit en service is bij de beide filialen in Leidschendam absoluut top! Alle tijd en aandacht voor de klant! Houden zo.

Verbeterpunten/ tips:
Geen.

Aanbeveling: ja

Mark uit: Berkel en Rodenrijs

12-10-2016
9,5

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
Recentelijk een oogmeting laten doen en een multifocale bril aangeschaft. Het personeel was erg vriendelijk en nam ruim de tijd om mij goed te adviseren bij het kiezen van een montuur en glazen. Ik zal er zeker weer een bril kopen en beveel Tunderman Leidsenhage dan ook van harte aan.

Aanbeveling: ja

M. uit: Leidschendam

30-06-2016
8,6

Ervaring met: aankoop van contactlenzen

Aanbeveling: ja

Theo uit: Hazerswoude

15-11-2015
8,5

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Positieve ervaring:
Ben blij met mijn nieuwe multifocale bril. Kan alles weer goed zien.
De oogtest ging goed en ben prettig geholpen en ben goed geadviseerd met het kiezen van mijn glazen.

Verbeterpunten/ tips:
geen

Aanbeveling: ja

Danny

08-09-2014
9,1

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
Bijzonder vakkundig, vriendelijk en uiterst behulpzaam!! Men neemt alle tijd voor je, geen gehaast, geen twijfel, altijd duidelijk!

Verbeterpunten/ tips:
De wachttijden kunnen nog wel eens oplopen, maar dat is het gevolg van de tijd nemen voor je klant.

Aanbeveling: ja

Leo uit: Leidschendam

06-09-2014
8,3

Ervaring met: aankoop van een complete bril, oogmeting

Positieve ervaring:
goed

Verbeterpunten/ tips:
-

Aanbeveling: ja

Kees uit: Leidschendam

05-09-2014
8,6

Ervaring met: aankoop van een complete bril

Aanbeveling: ja