Beoordelingen Nacon

8,8
184 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Advies 8,7
  • Kwaliteit 8,9
  • Vakmanschap 8,8
  • Communicatie 8,9
  • Nazorg en service 8,9
1 t/m 10 van 184 beoordelingen

Jan uit: Raamsdonksveer

13-10-2018
8,6

Ik ben een: Particulier

Ik heb ervaring met: Overige

Ervaring:
Net bedrijf met dito uitstraling.Ondanks de kleine order,toch een meer dan normale communicatie en informatie vanuit het bedrijf!

Aanbeveling: ja

jos uit: Zuilichem

17-09-2018
9,0

Ik ben een: Bouwbedrijf

Ik heb ervaring met: Overige

Ervaring:
snelle reactie, plezierige samenwerking, en de juiste mensen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Aanbeveling: ja

Chris uit: 2960 Brecht - Belgïe

17-09-2018
9,3

Ik ben een: Particulier

Ik heb ervaring met: Schanskorven

Aanbeveling: ja

Michael uit: Spijkenisse

11-09-2018
8,4

Ik ben een: Particulier

Ik heb ervaring met: Schanskorven

Ervaring:
Goed advies en hulp, snel, makkelijk. Redelijk prijs. Mijn korfwand lijkt heelemaal goed uit. Maar veel erg klein material (stof en piep klein steentjes in de big bags), en groen gekleured rotsen (ik hebt rood besteld). Overal een goed evaring en ik ben tevreden.

Aanbeveling: ja

Chris uit: Aalst (Nieuwerkerken)

10-09-2018
8,2

Ik ben een: Particulier

Ik heb ervaring met: Schanskorven

Ervaring:
ok

Aanbeveling: ja

F uit: Veen

10-09-2018
8,4

Ik ben een: Particulier

Aanbeveling: ja

10-09-2018
8,8

Ervaring:
Na mijn 2 bezoeken aan de firma hebben we een zeer goede conversatie gehad, wat heeft geleid tot een zeer tevreden overeenkomst.

Aanbeveling: ja

Ron uit: Weelde

10-09-2018
9,4

Ik ben een: Particulier

Ervaring:
Nacon is een zeer net bedrijf
Bij prijsaanvraag kregen we meteen reactie, ook bij wijzigingen van onze zijde meteen een nieuwe offerte
Ook zeer goede uitleg vwb het verwerken van de schanskorven

Aanbeveling: ja

Henk uit: Wezep

19-08-2018
9,6

Ik ben een: Hovenier

Ervaring:
Goedemorgen bedrijf met goede materialen en vriendelijke mensen

Aanbeveling: ja

Ank uit: Cuijk

18-08-2018
8,2

Ik ben een: Particulier

Ik heb ervaring met: Grindschuttingen

Ervaring:
Goed advies gehad en ook na levering alles goed geregeld.
Wel vonden we de beschrijving van maken onduidelijk.
De beschrijving week af van onze situatie. ook het filmpje was anders. wij hadden palen in de korf en daar was geen beschrijving van.

Aanbeveling: ja