Beoordelingen Mountain Network

8,7
2051 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,6
  • Klantcontact 8,5
  • Programma 8,5
  • Veiligheid 9,0
  • Begeleiding 8,8
  • Locatie 8,7
  • Catering/maaltijden 8,3
  • Voldaan aan verwachting 8,8
1 t/m 10 van 2051 beoordelingen

Marian uit Leeuwarden

23-04-2019
9,0

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Cursus zekeren

Mountain Network locatie Klimcentrum Leeuwarden

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
Vriendelijk, duidelijk, uitnodigend, stimulerend, vleug prettige humor, deskundig

Aanbeveling: ja

Marit uit Twello

23-04-2019
9,0

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Voorklimcursus

Mountain Network locatie Klimcentrum Arnhem

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
Goede cursus, veel geleerd, Ik snap nu hoe het moet maar moet mijzelf nog verder ontwikkelen. Wat iedereen moet doen.

Aanbeveling: ja

Mieke uit Leeuwarden

23-04-2019
10

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Basiscursus

Mountain Network locatie Klimcentrum Leeuwarden

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
Alles is uutstekend geregeld, iedereen doet zijn best im bv logistieke problemen ipbre lossen

Aanbeveling: ja

wim uit wijk bij duurstede

23-04-2019
8,6

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Toubkal

Mountain Network locatie Klimcentrum Arnhem

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
hele leuke reis naar de top van de toubkal gehad met goede professionele begeleiding. In voortraject mooie wandelingen gemaakt door het ATLAS gebergte midden in de leefomgeving van de mensen die daar leven. Top toubkal is mooi, geweldige vergezichten.

Aanbeveling: ja

Arjen uit Leeuwarden

23-04-2019
9,0

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Basiscursus-volwassenen (ITC)

Mountain Network locatie Klimcentrum Leeuwarden

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
Super leuke en interessante lessen gekregen door Jelmer en nu blij met mijn klim pas.

Aanbeveling: ja

Renske uit Arnhem

22-04-2019
9,5

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Voorklimcursus binnen.

Mountain Network locatie Klimcentrum Arnhem

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
Goede instructeur. Altijd veilig gevoeld.

Aanbeveling: ja

Albert uit Leeuwarden

22-04-2019
9,0

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Mountain club voor onze dochter

Mountain Network locatie Klimcentrum Leeuwarden

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 1-5

Positieve ervaring
Prettig en vriendelijk personeel, een enthousiaste insctructeur.Dochter gaat met veel plezier naar de mountain club.

Aanbeveling: ja

Kirsten uit Leeuwarden

22-04-2019
9,1

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Toprobe

Mountain Network locatie Klimcentrum Leeuwarden

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
Jaap was onze instructeur. Hij was erg rustig en gaf ons erg veel vertrouwen. Hierdoor was de sfeer in de groep erg ontspannen en toch gericht op veiligheid

Aanbeveling: ja

Shaneequa uit Haarlem

22-04-2019
9,1

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Clip and climb en gewoon klimmen (ervaren klimmers)

Mountain Network locatie Klimcentrum Leeuwarden

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 1-5

Positieve ervaring
Wat een prachtige hal met veel spectaculaire voorklimwanden! Speciaal 1.5 uur gereden om hier te klimmen en het was het zeker waard. Mooie routes, uitdagend en erg goed gebouwd. Ook grappig om het clip and climb te doen. Vriendelijk personeel en lekker eten! Helaas was de buitenwand nog niet klaar maar dan hebben we nog een goede reden om volgend jaar terug te komen!

Aanbeveling: ja

Birgit uit Wytgaard

22-04-2019
10

Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Cursus basis volwassen klimmen

Mountain Network locatie Klimcentrum Leeuwarden

Beoordeeld als Particulier

Groepsgrootte 6-14

Positieve ervaring
Heel veel plezier gehad. Duidelijke uitleg. Lessen vlogen voorbij.

Aanbeveling: ja