Beoordelingen Monuta Verzekeringen

Monuta Verzekeringen
8,4

4912 beoordelingen

98% beveelt Monuta aan

  • Totaal oordeel 8,2
  • De dekking van de polis 8,3
  • De reputatie van Monuta 8,4
  • Gemak van afsluiten van het product 8,8
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website 8,7
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product 8,4

Beoordelingen 1 t/m 10 van 4912

Xaviero uit: Aleme
23-04-2018
9,8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel9
  • Gemak van afsluiten van het product10
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product10
  • De dekking van de polis10
  • De reputatie van Monuta10
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website10
Uw ervaring:
Naar de monuta sturen
johannes uit: uden
23-04-2018
8,8
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel9
  • Gemak van afsluiten van het product9
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product9
  • De dekking van de polis8
  • De reputatie van Monuta9
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website9
Uw ervaring:
goed
p.a. uit: made
23-04-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel8
  • Gemak van afsluiten van het product10
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product10
  • De dekking van de polis8
  • De reputatie van Monuta8
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website10
Uw ervaring:
prima
Dini uit: Rockan je
23-04-2018
6,7
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel7
  • Gemak van afsluiten van het product7
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product6
  • De dekking van de polis7
  • De reputatie van Monuta7
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website6
Uw ervaring:
Jammer dat er geen contact wordt opge imen om eea te bevestigen en door te spreken
Dominique uit: Hilversum
23-04-2018
6,7
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel6
  • Gemak van afsluiten van het product8
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product6
  • De dekking van de polis6
  • De reputatie van Monuta7
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website7
Uw ervaring:
Het is overzichtelijk en duidelijk
Tjeerd uit: Lochem
23-04-2018
9,5
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel9
  • Gemak van afsluiten van het product10
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product10
  • De dekking van de polis9
  • De reputatie van Monuta9
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website10
Uw ervaring:
Helaas teveel ervaringen meegemaakt. Maakt uit eindelijk een juiste keus,waarop jullie zijn gevallen.
Teun uit: Emmen
23-04-2018
8,5
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel8
  • Gemak van afsluiten van het product9
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product9
  • De dekking van de polis8
  • De reputatie van Monuta8
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website9
Uw ervaring:
Goed
Hennie uit: Leiden
22-04-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel8
  • Gemak van afsluiten van het product8
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product8
  • De dekking van de polis8
  • De reputatie van Monuta8
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website8
Uw ervaring:
Ben sinds kort in het bezit van een polis kan dus niet een goede reactie geven maar tot nu toe heb ik een goede ervaring met Monuta
Coby uit: Nieuwerkerk
22-04-2018
10,0
Ja, ik beveel dit aan
  • Totaal oordeel10
  • Gemak van afsluiten van het product10
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product10
  • De dekking van de polis10
  • De reputatie van Monuta10
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website10
Uw ervaring:
Een half jaar geleden had ik ineens een uitvaartverzorger nodig bij het overlijden van mijn man. Ik ben bij Monuta terecht gekomen. De begeleiding, steun enz. in deze hele moeilijk tijd hebben wij als zeer persoonlijk en warm ervaren. We kijken dan ook met een zeer goed gevoel terug op het afscheid van mijn man. Nu wil ik mijn uitvaartwensen alvast vastleggen zodat indien nodig alles is geregeld. Op de website van Monuta is dat allemaal heel makkelijk zelf te regelen.
20-04-2018
5,7
  • Totaal oordeel5
  • Gemak van afsluiten van het product7
  • Duidelijkheid van informatie op de website over het product3
  • De dekking van de polis6
  • De reputatie van Monuta6
  • De gebruiksvriendelijkheid van de website7
Uw ervaring:
Nul persoonlijke informatie en interesse enge belang dat zo snel mogelijk wordt afgeschreven,

Reactie van Monuta Klantenservice

Beste klant,

Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het vervelend dat u het contact met Monuta als onpersoonlijk en niet geïnteresseerd hebt ervaren.

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan verloopt alles digitaal en ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 28 maart digitaal naar u verstuurd. Op het moment dat u online een verzekering afsluit is er geen persoonlijk contact.

Uiteraard hebben wij wel de mogelijkheid om persoonlijk met ons in contact te komen. Voor persoonlijk contact kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur en staan u graag persoonlijk te woord.

Met vriendelijke groet,


Afdeling Klanttevredenheid
Monuta