Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

8,9
155 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,8
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 8,9
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,9
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,8
  • Oplossen van klachten 8,6
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
901 t/m 910 van 979 beoordelingen

Henk uit: Arkel

31-07-2014
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Netjes gewerkt en keurig op tijd

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Kees uit: Vianen

31-07-2014
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Gewoon dik in orde

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Linda uit: Hardinxveld-giessendam

29-07-2014
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Rob uit: Leerdam

28-07-2014
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Aart-Jan uit: Hellouw

28-07-2014
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Zorgvuldig met meubels omgegaan
Gezellige verhuizers
Harde werkers, ondanks warmte. Verhuizing daardoor al om 15.30 afgerond

Verbeterpunten:
Boekendozen en verhuisdozen lijken te veel op elkaar. Maak het onderscheid groter.

Dozen zijn na gebruik lastig uit elkaar te halen. Je staat soms lang aan de boden te sjorren voordat de doos weer is uitgeklapt.

Hygiƫne: Wij hebben enkele dozen gebruikt voor zandbak spullen. Een volgende klant doet er zijn servicegoed of ondergoed in....

Lever ook tape mee, want barreldozen hebben dat nodig en tuingereedschap moet aan elkaar getaped worden.

H. groeten,

Aart-Jan en Berdien Hagedoorn

Aanbeveling: ja

Priscilla uit: Barendrecht

23-07-2014
8,8

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijk en meedenkend verhuisteam! dit maakt zeker de hoge score. bereid om te helpen, goed humeur en niks is te veel! erg prettig!!!

Verbeterpunten:
geen. BEn zeer tevreden

Aanbeveling: ja

M.N. uit: Hardinxveld-Giessendam

23-07-2014
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Alles op z'n plek;
Geen probleem als er geschoven moet worden.

Verbeterpunten:
Hou de boeken op aparte stapels;doe er geen andere dozen tussendoor zodat er nog 'n keer geschoven moet worden;het was niet ernstig maar lastig.

Aanbeveling: ja

E.J. uit: Krimpen aan den IJssel

23-07-2014
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ik heb het adres via mijn vriendin mw. Bartels
Hopelijk duurt het nog een lange tijd voordat ik weer hoef te verhuizen.
Maar met dezefde humoristische en vrolijke mannen; GEEN PROBLEEM

Verbeterpunten:
niets. Ben erg tevreden

Aanbeveling: ja

Bert uit: Hardinxveld - Giessendam

19-07-2014
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Pluspunten:
vanaf het eerste telefoon gesprek met de telefoniste,toen de opnemer
en het verhuis team allemaal super vriendelijk TOP dikke 10

Aanbeveling: ja

Ilona uit: Rijnsburg

19-07-2014
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Respect voor inschatting aantal dozen en vakwerk hoe het meubilair en verhuisdozen vakkundig, precies ingepast en snel in de vrachtwagen wordt geplaatst. Vriendelijk personeel

Verbeterpunten:
?

Aanbeveling: ja