Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

8,9
245 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,8
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,1
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,0
  • Deskundigheid taxateur 8,9
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,9
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,8
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
811 t/m 820 van 825 beoordelingen

Kees Codée uit: Gouda

03-03-2014
8,4

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
De samenwerking met Mondial Movers R. Vlot & Zn Verhuizingen zowel in de voorbereiding als uitvoering van het verhuisproces hebben wij als plezierig ervaren. Dit heeft er toe geleid dat het project is gerealiseerd binnen de daarvoor beschikbare budgeten en tijd. Bouwen is één groot project waarbij het cruciaal is dat mensen op allerlei niveaus goed met elkaar kunnen samenwerken. Wij hebben ervaren dat het met de werknemers van Mondial Movers Vlot goed samenwerken is. En dat als het nodig een stapje extra wordt gedaan rekening houdend met elkaars belangen.

Verbeterpunten:
Hebben wij nog niet kunnen vinden

Aanbeveling: ja

John uit: Hilversum

18-02-2014
7,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

r.a.j. uit: papendrecht + kollumerpomp

14-02-2014
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
ALLES LIEP PERFECT! Vriendelijkheid, deskundigheid, snelheid, accuraat, inspelen op problemen/onverwachte geberutenissen, positief, voormannen uitstekend en deskundig en collega-vriendelijk (=niet uit de hoogte), allemaal prettige in de omgang en erg behulpzaam!
Kon echt niet beter! Laaiend enthousiast zijn en waren wij!
Wij gaven uw naam al door aan familie Van der Hel, waarvoor jullie de opslag op 23-12-2013 verzorgden. Na uitvoering geven wij uw naam helemaal enthousiast door aan allen die willen gaan verhuizen!

Verbeterpunten:
NIET TE GEVEN! Zijn er niet!

Aanbeveling: ja

Lotte uit: Scheidam

14-02-2014
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Eric uit: Gorinchem

14-02-2014
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Keurige verhuizing geweest en zijn geld meer dan waard

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

Alfred uit: Dordrecht

23-01-2014
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Ik zou hebben verwacht dat iemand van Vlot (de taxateur?)van tevoren de situatie op het losadres ook had geinspecteerd. Nu moest de ploeg het zelf maar oplossen. Dat deden ze overigens uitstekend, maar de meegenomen lift (Nr. 46) bleek nu onbruikbaar en was voor niets meegekomen. Idem t.a.v. parkeerprobleem ter plekke en contact met autoriteiten voor aanpassingen op de dag van verhuizing.

Aanbeveling: ja

G uit: SLIEDRECHT

23-01-2014
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Snel, vriendelijk, behulpzaam en prijs/kwaliteitverhouding goed.

Verbeterpunten:
Als een wasmachine door de verhuizers zelf in de transportbeveiliging gezet wordt, moeten ze dat na de verhuizing natuurlijk wel weer ongedaan maken. Voorkomt onvoorziene problemen bij het in gebruik nemen van de machine.
Ook als voor het gemak, bij een box-spring, de bekabeling voor het electriche gedeelte, opgerolt onderop is vastgezet, moet dat, voordat het geheel weer geplaatst wordt, ook wel weer even ontrafeld worden. Dan hoeven wij naderhand niet het geheel opnieuw uit elkaar te halen omdat zo het electriche gedeelte niet te gebruiken was.

Aanbeveling: ja

Mark uit: Rotterdam

08-01-2014
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

H.C. uit: Barendrecht

07-01-2014
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
zie beoordeling

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja

M uit: Sliedrecht

07-01-2014
6,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Verhuizers zijn snel en gaan zorgvuldig met materialen om.

Verbeterpunten:
We werden niet erg vriendelijk behandeld toen gewenste datum bezet bleek te zijn. Dit was erg vervelend.

Aanbeveling: ja