Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

9,0
111 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 9,0
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,2
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,0
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 9,0
  • Oplossen van schade 9,0
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,5
21 t/m 30 van 1086 beoordelingen

Johan uit: BARNEVELD

17-07-2019
5,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Klacht slecht gemonteerde meubelstukken snel opgelost.

Verbeterpunten:
Betere taxatie uitvoeren waardoor niet iedere keer meer verhuisdozen gevraagd moesten worden en meer personeel tijdens de verhuizing ingezet kan worden.
Meer personeel inzetten voor de- en montage van de meubelstukken.
Personeel niet mopperen tijdens de verhuizing op de slechte planning en taxatie. Erg onplezierig voor ons als klant op zo'n dag.
Meer ervaren personeel inzetten. Te veel vakantiekrachten in verhouding tot het overige personeel. Vakantiekrachten kunnen wel sjouwen maar hebben geen 'verhuisinzicht'.

Aanbeveling: nee

AJ uit: Sliedrecht

16-07-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Vishal uit: Rotterdam

16-07-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice

Pluspunten:
Denken altijd mee met de klant(wens)

Aanbeveling: ja

Henriƫtte uit: Capelle aan den IJssel

15-07-2019
8,1

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Verbeterpunten:
het kiezen was moeilijk, zie boven (onder welke diensten).
Wij hebben spullen laten vernietigen.
In het verleden wel een verhuizing laten doen.

Aanbeveling: ja

Linda uit: Ridderkerk

06-07-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Teunis uit: Papendrecht

03-07-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
We zijn zeer tevreden! Maar omdat we mensen zijn kan er allicht een foutje zijn dus.... een 9 voor ieder onderdeel.

Aanbeveling: ja

Eleos uit: Dordrecht

03-07-2019
8,5

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
De mannen van het verhuisteam draaien hun hand niet om voor welke klus dan ook. Niet gek te krijgen. Wij zijn als organisatie heel tevreden over hun werk.

Verbeterpunten:
De containers die geleverd moesten worden, zouden vertrouwelijkepapiercontainers zijn. Pas op de dag van verhuizing kwamen we erachter dat dit gewone papiercontainers waren. Dat moet iets duidelijker op de container staan. Ook iets meer info over wat hierin nog meer mogelijk is, (zoals container voor losse kleine spullen) zou fijn zijn.

Aanbeveling: ja

A.J.W. uit: Sliedrecht

02-07-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

G uit: Gorinchem

02-07-2019
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Verhuizing vond plaats op een zeer warme dag,desondanks waren de verhuizers goed in vorm.
Gemotiveerde hardwerkende mensen.
Compliment alsnog,ook al heb ik ze dit laten weten.Wat mij betreft verdienen ze een bonus .(Warmtebonus)

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

christoffel uit: Leerdam

30-06-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Opslag

Aanbeveling: ja