Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

9,1
130 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,3
  • Deskundigheid taxateur 8,8
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,1
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,2
  • Oplossen van klachten 9,1
  • Oplossen van schade 9,0
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
11 t/m 20 van 1148 beoordelingen

H.J. uit: Gorinchem

26-01-2020
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Pluspunten:
Vriendelijk en deskundig. Het team speelde in op al onze wensen, waren die vaak al vóór. Ook de twee jonge medewerkers blonken uit in aandacht voor details. Kortom, een geweldige verhuizing, net als 15 jaar geleden. Een van de leden van het team van toen was ook nu weer paraat en wist nog details van de vorige keer, in het bijzonder over kwetsbare kunstvoorwerpen.

Verbeterpunten:
alles wqs perfect, hoogste lof

Aanbeveling: ja

M uit: Rotterdam

23-01-2020
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Helemaal TOP! Geen klachten en fijne mensen die niets te veel vinden.

Aanbeveling: ja

L. uit: Gorinchem

23-01-2020
9,1

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
gehele verhuizing goed ingeschat, snel en hard gewerkt.
Alles netjes achtergelaten.

Verbeterpunten:
vooralsnog geen

Aanbeveling: ja

Onno uit: Zwijndrecht

20-01-2020
8,2

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Stefan uit: Rotterdam

19-01-2020
9,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer vriendelijk team

Verbeterpunten:
Ons plan om zelf de dozen op te halen was slecht omdat het volume niet in een normale auto past. Hiervoor hadden we beter gewaarschuwd kunnen worden.

Aanbeveling: ja

Christine uit: Oostvoorne

15-01-2020
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Heel erg bereid, op heel sympathieke wijze, een oplossing te zoeken - en te vinden- voor een moeilijk last minute transport probleem! Bijzonder, en zeldzaam!

Verbeterpunten:
Niet van toepassing!

Aanbeveling: ja

k uit: SLIEDRECHT

08-01-2020
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
alles goed

Aanbeveling: ja

Rijk uit: Sliedrecht

08-01-2020
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
alle punten waren zeer positief, in 5 uur waren we helemaal verhuist.Demontage en montage is een erg handige service, zeer vriendelijke en zorgvuldige mensen, niet ruw.

Verbeterpunten:
een lade sloot niet helemaal, maar is intussen opgelost

Aanbeveling: ja

Ilse uit: Alblasserdam

08-01-2020
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Wij zijn super tevreden. Keurige aardige vriendelijke mannen. Nemen iniatief, denken mee, waren op tijd. Werken lekker door.

Alles volgens afspraak verlopen perfect.

Aanbeveling: ja

Emma uit: Groot-Ammers

04-01-2020
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja