Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

8,9
123 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,9
  • Informatievoorziening 8,7
  • Deskundig advies 8,8
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 9,0
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,8
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,8
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,5
1 t/m 10 van 1017 beoordelingen

Dick William uit: Sliedrecht

14-02-2019
9,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Behulpzaam, snel inplannen, meedenken in oplossingen, snel uitvoeren, uiterst deskundige verhuisteam (dit is de derde keer dat ik Vlot inschakel, ik ben zeer tevreden)

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Iet uit: Leusden

04-02-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
rustig, betrouwbaar, secuur en deskundig, vriendelijk en snel!

Aanbeveling: ja

M. uit: Dordrecht

04-02-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Handymanservice

Pluspunten:
Ik vond de infiormatievoorziening voorafgaande aan de verhuizing heel netjes en correct. Vooral het navragen van de wensen tav de te verhuizen spullen naar de beide andere locaties stelde ik erg op prijs.
De beide verhuismedewerkers waren heel vriendelijk en correct, en de handyman deed het demonteren van de beamer fantastisch. Ik ben echt blij hoe het allemaal gegaan is, super.

Verbeterpunten:
Wat mijn verhuizing betreft niets, het was allemaal keurig.

Aanbeveling: ja

Tamar uit: Gouda

18-01-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Ilona uit: Rijswijk

17-01-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

jan uit: Sliedrecht

14-01-2019
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Carolien uit: Burgwerd

09-01-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
vriendelijkheid, correctheid, meedenken

Verbeterpunten:
alleen met eigen personeel werken. de twee ingehuurde krachten verlieten op17/12 voortijdig het werk.


Er zijn twee dingen beschadigd welke we nog niet gemeld hebben nl. een lampenkap en een rotanstoeltje.
Kunnen jullie hierover nog contact met ons opnemen ? Tel. 0515 785576 nieuw mailadres is hbiesh108@outlook.com

Aanbeveling: ja

Anthon uit: Vlaardingen

04-01-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Riet uit: Gorinchem

02-01-2019
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

A.K uit: Sliedrecht

31-12-2018
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Werken netjes en snel. Betrouwbaar. Vriendelijk.

Verbeterpunten:
Wij kregen donderdag eind van de middag te horen hoe laat de verhuiswagen de volgende dag aanwezig zou zijn. Dit zou prettiger zijn als je dat een paar dagen van te voren te horen kan krijgen.

Aanbeveling: ja