Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

9,0
110 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 9,0
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,2
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,0
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,1
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 9,0
  • Oplossen van schade 9,0
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,5
1 t/m 10 van 1094 beoordelingen

cornelis uit: woudrichem

16-10-2019
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
geheel volgens afspraak prima !

Aanbeveling: ja

Jan uit: Rotterdam

09-10-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Pluspunten:
Vandaag twee medewerkers aan de deur gehad die voor Wirhlpool een wasmachine kwamen bezorgen/omruilen.
4 hoog, waar ze door Wirhlpool helaas niet van op de hoogte waren gebracht.
Een onaangename verrassing voor uw medewerkers. Maar zonder morren de wasmachine op zijn plaats gezet en aangesloten.
De andere machine retour genomen en weer 4 verdiepingen naar beneden.
Een goed team samen. Beschaafde mensen die netjes hebben gewerkt. Hier worden wij blij van.Een pluspunt voor uw bedrijf.
Groet,
Familie van Heck, Rotterdam

Aanbeveling: ja

Sjoerdtje uit: Papendrecht

03-10-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Verbeterpunten:
Prijs- kwaliteit

Aanbeveling: ja

Esther uit: Papendrecht

03-10-2019
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Snelle actie, reactie. Keurige medewerkers.

Verbeterpunten:
de offerte was mij in eerste instantie niet helemaal duidelijk

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Houten

01-10-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Goede klantvriendelijkheid, aardig personeel, snel reactietermijn, toegankelijk

Verbeterpunten:
Iets nauwkeuriger zijn met plaatsen van dozen op juiste kamer/etage. Zijn er best wat verdwaald geraakt. Volgende keer een wasmachine inpakken of zorgen dat alles droog is.

Aanbeveling: ja

Hanneke uit: Rotterdam

01-10-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Verhuizing was een leuke dag, relaxt team dat meedacht en gezellig bleef ondanks het feit dat de verhuizing qua tijd uitliep. Vrijdagavond om 19:30 uur stoppen is niet echt leuk.

Verbeterpunten:
Er waren veel te weinig dozen en verpakkingsmaterialen geleverd. En de eerst hoeveelheid dozen was niet al te best.

Aanbeveling: ja

Dirk uit: Dordrecht

29-09-2019
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Aanbeveling: ja

Mieke uit: Papendrecht

24-09-2019
8,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

C. uit: Zaltbommel

05-09-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Aardig personeel
Deskundig geholpen
Prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
NVT.

Aanbeveling: ja

Kees uit: Dordrecht

30-08-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Vriendelijke en professionele dienstverlening. De verhuizing is perfect verlopen.

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Aanbeveling: ja