Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

9,0
118 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 9,0
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,2
  • Deskundigheid taxateur 8,7
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,0
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,0
  • Oplossen van klachten 8,9
  • Oplossen van schade 8,9
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,5
1 t/m 10 van 1084 beoordelingen

Mirjam uit: Culemborg

21-08-2019
7,9

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
De fout is goed opgelost. Vriendelijk verhuisteam, snelle reacties en niet beroerd om iets te doen.

Verbeterpunten:
De inschatting van de hoeveelheid van het archief was niet goed. Hierdoor moest het verhuisteam op de dag zelf extra bakken ophalen.

Aanbeveling: ja

Pieternel uit: Sliedrecht

19-08-2019
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Goed teamwork, oplossingsgericht.

Verbeterpunten:
Wellicht goed om te letten op beschadigingen die evt kunnen ontstaan door montage van het bed (doek erachter bijvoorbeeld als de verhuizer de bedbodems tegen de muur zet).

Aanbeveling: ja

Katrien uit: Landen

19-08-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): In- uitpakservice

Pluspunten:
van zo'n service en vriendelijkheid van die jongens word je toch instant goedgezind en dat op een maandag !

Aanbeveling: ja

Peter uit: Sliedrecht

17-08-2019
8,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Goed team, met name de Italiaanse/ Albanese man

Verbeterpunten:
Geen commentaar.

Aanbeveling: ja

jurgen uit: Bergen op Zoom

12-08-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Handymanservice

Pluspunten:
Top team

Aanbeveling: ja

H.M. uit: Leerbroek

08-08-2019
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Opslag

Pluspunten:
De gebruikte verhuisdozen zijn van zeer goede kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten en ook weer uit elkaar te halen.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Cnm uit: Bergen op zoom

08-08-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Handymanservice

Pluspunten:
Hele vriendelijke, hulpvaardige, nette jongemannen, die Sander en Mark. Hebben zelfs nog even met een doek achter mij. Magnetron geveegd.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

J uit: Bleiswijk

01-08-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Caroline uit: Sliedrecht

30-07-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Prima verhuisteam voor mijn cliënt. Communicatie verliep vlot, verhuisteam was super. Mevrouw maakte zich van te voren erg zorgen of alles wel zou goed komen, maar het is perfect gelopen en daarna liep mevrouw te dansen van opluchting en plezier.

Aanbeveling: ja

Jenneke uit: Sliedrecht

29-07-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Plezierige samenwerking, gewoon top ondanks de 40 gr .😅

Verbeterpunten:
Inschatting van de te verhuizen spullen

Aanbeveling: ja