Beoordelingen Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen

8,9
133 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 8,8
  • Informatievoorziening 8,7
  • Deskundig advies 8,9
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,0
  • Vriendelijkheid taxateur 9,0
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 8,8
  • Deskundigheid verhuisteam 9,0
  • Deskundigheid overige medewerkers 8,8
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,0
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 8,9
  • Oplossen van klachten 8,7
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,4
1 t/m 10 van 998 beoordelingen

G,J uit: Sliedrecht

11-12-2018
7,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
De Verhuizers hebben harstikke goed hun best gedaan we hadden medelijden met ze dat het op deze manier voor hun moest.

Verbeterpunten:
Als wij in September 2018 de verhuizing vast zetten verwachten wij ook dat dit op de juiste manier gebeurt. Er zou een verhuislift zijn zowel bij het oude adres en bij ons nieuwe adres. De verhuizing was bijna klaar en toen kwam pas de lift. De verhuizing heeft nu langer geduurd en de mannen moesten nu alles vanaf de klep naar boven brengen/duwen. Dit was onze derde verhuizing maar op deze manier had ik niet verwacht.
En dan maken we een afspraak om de dozen op te halen voor vrijdag 7 December om 9.30 uur maar om 10.30 uur nog niemand gezien dus naar jullie gebeld waar je bleef zouden gelijk een auto sturen om te halen. Ik vind dit geen goede service. Misschien kunnen jullie van deze fouten leren.
Vriendelijk groetend, Gretha Versluis

Aanbeveling: ja

Nancy uit: Sliedrecht

11-12-2018
7,8

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Verbeterpunten:
De aanhef in de enquête is geachte heer Unit4, dat is niet zo persoonlijk

Aanbeveling: ja

Aart uit: Sliedrecht

10-12-2018
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Het verhuis team, gaf zelfs aan mij een pluim. Dat alles netjes had verzorgd en ingepakt.

Aanbeveling: ja

Marijn uit: Lage Zwaluwe

05-12-2018
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
accuraat, vriendelijk, deskundig, goede prijs kwaliteit verhouding, zoeken naar goede oplossingen als er hindernissen zijn

Aanbeveling: ja

Dick uit: Dordrecht

28-11-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Alle medewerkers ambassadeurs voor Vlot.

Verbeterpunten:
Verhuislift geschikt maken voor gebruik eerste etage. Werkt alleen goed bij de tweede t.e.m. de vierde.

Trapje om gemakkelijk op de laadklep van de trailer te komen.

Aanbeveling: ja

Arco uit: Hardinxveld

21-11-2018
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:

Uitstekend gedaan in alle opzichten en door iedereen! Zeker of juist voor zo’n klein klusje als bij mij.

Aanbeveling: ja

A. uit: Gorinchem

20-11-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

L uit: Papendrecht

14-11-2018
9,2

Ik heb beoordeeld als: Bedrijf

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Herman uit: Den Haag

13-11-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Opslag

Pluspunten:
Nogmaals fantastisch in het meedenken met de klant!

Aanbeveling: ja

Piet uit: Alblasserdam

02-11-2018
8,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Aanbeveling: ja