Beoordelingen Mondial Kattenberg Verhuizingen

9,1
293 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,1
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,2
  • Deskundigheid taxateur 9,0
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,1
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,1
  • Oplossen van klachten 9,0
  • Oplossen van schade 8,9
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
21 t/m 30 van 1489 beoordelingen

Loek uit: HUIS TER HEIDE UT

12-08-2019
8,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
betrouwbaar bedrijf, goede service, redelijke prijs

Aanbeveling: ja

Simon uit: Leersum

12-08-2019
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Hennie uit: Gorredijk

11-08-2019
9,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

J. uit: Apeldoorn/Wassenaar

11-08-2019
7,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Mannen hebben hard gewerkt, vriendelijk, beleefd en punctueel. Alles keurig ingepakt en geen breuk. Schade aan bank vermoedelijk ontstaan bij transport/plaatsen in, van of naar container.

Verbeterpunten:
Als er schade gemaakt wordt of montage niet helemaal lukt moeten de medewerkers dat wel melden en niet zonder iets te zeggen er vandoor gaan. Ik heb recent een schade aan de onderzijde van de zitbank ontdekt wat met "bijpassende" tape is verdoezeld maar niet gemeld. Ook kastmontage is niet compleet uitgevoerd; veschillene onderdelen lagen nog in een hoekje.
We hebben zelf moeten constateren dat er spullen intbraken; die bleken nog op het bedrijf te staan!
Na 15 maanden opslag waren spullen erg stoffig. Ik had begrepen dat eea zou worden opgeslagen in afgesloten ruimte met overdruk (en dus schoon zou blijven).

Aanbeveling: ja

Lydia uit: Lieren - >Sliedrecht

10-08-2019
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Edwin uit: OUDE PEKELA

09-08-2019
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ook al er iets meer gevraagd wordt doet men het gewoon zonder problemen

Verbeterpunten:
Beschermhoes voor grotere kamerplanten. Nu was er een grote bananenplant dusdanig beschadigd dat deze weg gegooid moest worden. Gemeld bij verhuisteam verder niets meer vernomen

Aanbeveling: ja

John uit: Apeldoorn

09-08-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Ronald uit: Haarlem

09-08-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Alles conform afspraak, uitstekende verhuizers! Vriendelijk team, goede materialen, zeer punctueel. Top! Nog veel dank voor de beste verhuizing ooit.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Annemiek uit: Nunspeet

09-08-2019
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Enthousiaste medewerkers bij verhuizing. Werken snel en met inzicht.

Aanbeveling: ja

Bets uit: Apeldoorn

09-08-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja