Beoordelingen Mondial Kattenberg Verhuizingen

9,1
306 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,0
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,1
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,2
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,2
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,0
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,1
  • Oplossen van klachten 9,0
  • Oplossen van schade 8,9
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1401 t/m 1410 van 1522 beoordelingen

A. uit: Amsterdam

17-02-2015
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, In- uitpakservice

Pluspunten:
zeer vriendelijke mensen, zeer nette vrachtwagens, zeer goed verpakt, uiterst voorzichtig met onze inboedel omgegaan.
Over een jaar of 5 verhuizen we weer internationaal en gaan dat ongetwijfeld weer met Kattenberg doen.

Aanbeveling: ja

MM uit: Elburg

17-02-2015
9,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
leuke sfeer en samenwerking in verhuisteam.

we waren een sleuteltje kwijt van een secretaire. de man die de dozen kwam halen, nam de moeite om zelf even naar het secretaire te kijken en vond direct de sleutel. prettige proatieve houding!

Aanbeveling: ja

Betty uit: Amersfoort

11-02-2015
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

Pluspunten:
Uiterst vriendelijk en correct. Klant is koning! Kattenberg weet van aanpakken. Er is geen onvertogen woord gevallen of gemopper geweest, ondanks onze misschien wel veeleisendheid.

Verbeterpunten:
Uitpakken kan wat netter. Soms boeken op de kop en spullen wanneer niet exact aangegeven in welke deel van de kasten ze gezet moesten worden kris kras door elkaar. Bijvoorbeeld een deel van de lampen bij een deel van de verzorgingsproducten en foto's. Die spullen zag je dan op andere planken ook weer terug.
Maar het was ook een grote verhuizing. Al met al de complimenten.
Punt 2: ik heb deze enquete vorige week al een keer ingevuld: kreeg toen de melding na op verzenden te hebben gedrukt: dat er iets was misgegaan.

Aanbeveling: ja

Rogier uit: Den Haag

23-01-2015
8,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Neemt wensen klant als vertrekpunt en komt dan pas met oplossingen/voorstellen.
Iedere dag van verhuizing één of meerdere krachten hetzelfde, dus continuïteit.
PM: opgelopen lichte schade moet nog worden afgehandeld.

Verbeterpunten:
Deel van spullen moest later worden afgeleverd vanwege te kleine wagen.

Aanbeveling: ja

Maarten uit: Zwolle

30-12-2014
8,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
De verhuizers waren super vriendelijk en we zouden deze twee zeker weer in willen huren in de toekomst.

Verbeterpunten:
Nvt.

Aanbeveling: ja

Jan uit: Wenen

30-12-2014
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
We zijn erg tevreden!

Aanbeveling: ja

A.H uit: Amersfoort

23-12-2014
9,3

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

arnd uit: Nieuwerkerk

21-12-2014
7,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
de eigen verhuizer zijn heel erg attend en goed

Verbeterpunten:
de 2 hulpkrachten zouden moeten leren om beter te kunnen communicerfen met de klant en niet gewoon alles inpakken wat niet nee kan zeggen

Aanbeveling: ja

Ludo uit: Ermelo

21-12-2014
8,6

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Verbeterpunten:
Tijdstip van de verhuizing eerder doorbellen. Dag van te voren is erg kort.

Aanbeveling: ja

André uit: Elspeet

10-12-2014
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Ronduit geweldig: Kattenberg overtreft onze verwachtingen!

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: ja