Beoordelingen Mondial Kattenberg Verhuizingen

9,1
298 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,0
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,2
  • Oplossen van klachten 9,0
  • Oplossen van schade 8,9
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1 t/m 10 van 1224 beoordelingen

Martin uit: Nunspeet

20-09-2018
9,7

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Andrea uit: Zeewolde

20-09-2018
4,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, Handymanservice

Pluspunten:
Zeer teleurgesteld. Het inpakken was super. De oplevering was teleurstellend. Geen respect voor mijn spullen en net geverfde muren. Aardige jongen, maar geen verhuizers!

Verbeterpunten:
Laat een echte handyman komen als die beloofd wordt. Geen jongen die het een leuke uitdaging vindt.

Aanbeveling: nee

K. uit: Swifterbant

20-09-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Deskundig

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Hennie uit: Darp

20-09-2018
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Zeer deskundige mensen en uiterst beleefd

Verbeterpunten:
Toch nog iets voorzichtiger zijn, ik heb later een paar beschadigingen geconstateerd een stoel beschadigd en een fiets. Bij de hoeveelheid wat verhuisd is, is dit een kleinigheid.

Maar wil niet zeuren, het is verder goed verlopen.

Aanbeveling: ja

Anne uit: Hilversum

20-09-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Ada uit: LEUSDEN

20-09-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Alles is naar wens gegaan.

Verbeterpunten:
nvt

Aanbeveling: ja

H.J. uit: Elburg

20-09-2018
9,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Wat een bijzonder vriendelijke mensen zeg. We zagen op tegen de verhuizing, maar de verhuizers hebben ons totaal ontzorgd en dat was heel fijn. We raden nu al actief iedereen aan om vooral verhuizers (en dan uiteraard ook Kattenberg) in overweging te nemen.

Om bijna emotioneel van te worden, want op deze dag verhuisden we naar het huis van mijn moeder (en zij naar het onze) en dat was niet mogelijk geweest op 1 dag wanneer Kattenberg er niet bij was geweest.

Verbeterpunten:
Geen. Wellicht alleen dat het precieze aantal dozen niet per se genoemd moet worden en dat het echt een richtgetal is. En eventueel een prijs benoemen per doos extra. We hebben niets hoeven te betalen, maar waren hier een klein beetje zenuwachtig over. Maar alles is perfect geregeld verder.

Aanbeveling: ja

Anneke uit: Hasselt

20-09-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

F. uit: Emmeloord

10-09-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Els uit: Apeldoorn

10-09-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja