Beoordelingen Mondial Kattenberg Verhuizingen

9,0
287 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,1
  • Informatievoorziening 8,9
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,1
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,2
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,1
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,0
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,1
  • Oplossen van klachten 9,0
  • Oplossen van schade 8,9
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
1 t/m 10 van 1161 beoordelingen

Henny uit: Dronten

17-07-2018
8,5

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Afspraak is afspraak. Deskundig. Flinke aanpak. Goede planning, ook qua inzet vrachtwagens. Vriendelijk. Probleemoplossend denken.

Verbeterpunten:
Geen personeel erbij halen die de situatie van eerder de dag niet kennen. Daardoor ontstaan er discussies en geen oplossingen. Sfeer veranderde daardoor ook.

Aanbeveling: ja

Margreet uit: Bussum

17-07-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

Jan H uit: Zeewolde

12-07-2018
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Professioneel, zakelijk en zeer prettig en loyaal.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

Joost uit: Vleuten

12-07-2018
8,4

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Aanbeveling: ja

Gerrit uit: Zwolle

12-07-2018
9,2

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Deskundigheid, het totale pakket is naar verwachting uitstekend uitgevoerd. Ook zeer betrokken bij de klant als mens. Voortreffelijk!

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: ja

H. uit: Harderwijk

12-07-2018
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Totale verhuizing volledig verzorgd en uit handen genomen.

Aanbeveling: ja

Martina uit: Terneuzen

11-07-2018
9,0

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
vriendelijk , rustig blijvend. ze deden nergens moeilijk over. Hulpvaardig. Niet opdringerig. Toch goede adviezen

Verbeterpunten:
oudere man uit Groningen, wel aardig , maar toch niet fijn om ev volgende keer weer te hebben.

Aanbeveling: ja

Marina uit: Utrecht

01-07-2018
8,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
- vriendelijk
- niet gehaast

Verbeterpunten:
- anticiperen op grotere lift meenemen voor vervoeren spullen naar nieuwe appartement (3e verdieping)

Aanbeveling: ja

Henk uit: Epe

01-07-2018
9,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
wij waren zeer tevreden over het verhuisteam

Aanbeveling: ja

JM uit: Nunspeet

28-06-2018
9,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Meedenken en kunnen inspelen op onverwachte situaties. Zeer tevreden; wij voelden ons ontzorgd!

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Aanbeveling: ja