Beoordelingen Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen

9,1
65 beoordelingen

Gemiddeld cijfer gebaseerd op beoordelingen tot 12 maanden geleden.

  • Verwachting waargemaakt 9,2
  • Informatievoorziening 9,0
  • Deskundig advies 9,0
  • Overeenkomst volgens afspraak 9,2
  • Vriendelijkheid taxateur 9,3
  • Vriendelijkheid verhuisteam 9,3
  • Vriendelijkheid overige medewerkers 9,1
  • Deskundigheid taxateur 9,1
  • Deskundigheid verhuisteam 9,2
  • Deskundigheid overige medewerkers 9,1
  • Nakomen gemaakte afspraken 9,2
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen 9,1
  • Oplossen van klachten 8,8
  • Oplossen van schade 8,7
  • Verhouding kwaliteit - prijs 8,6
21 t/m 30 van 260 beoordelingen

Hans uit: Delft

01-06-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

Pluspunten:
Alles volgens afspraak perfect.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Y. uit: Rijswijk

31-05-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Kim uit: Zoetermeer

28-05-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Ard uit: Den Haag

27-05-2019
8,9

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Aanbeveling: ja

H.E. uit: Driebergen

04-05-2019
7,8

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
prettige sfeer en vlotte afhandeling van het hele traject.

Verbeterpunten:
Een van de kasten is niet goed in elkaar gezet bij aankomst op het adres.
Bij een andere kast is een kleine beschadiging opgelopen bij het uit elkaar halen van de kast bij een van de planken/gleuven.
er was toegezegd dat er 2 personen mee konden reizen met de verhuisauto.
Dit bleek niet te kunnen in verband met het feit dat er maar 2 officiƫle zitplaatsen met riemen in de verhuisauto aanwezig zijn. Dit is niet goed verteld bij de vraag die ook op de dag van de verhuizing is
gesteld. Kennelijk wisten de verhuizers dit niet met zekerheid door te geven dat dit niet mogelijk was.

Aanbeveling: ja

Anne uit: Rotterdam

02-05-2019
9,1

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Dylan, Kevin en Jeffrey. Leuk team, en passen zich goed aan de klant aan.

Aanbeveling: ja

Marjo uit: Rotterdam

29-04-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Pluspunten:
Ondanks dat ze niet van de kraan gebruik konden maken en wij achteraan een galerij wonen van 100 meter en dat elke keer moesten lopen hoorden wij geen onvertogen woord van het team. Het was een topteam. Leuk met elkaar. Ze verdienen een pluim!!!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: ja

Ger uit: Rijswijk

29-04-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Aanbeveling: ja

Pascal uit: Delft

29-04-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: vaker klant geweest

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Pluspunten:
Weer fantastisch geholpen!
Heel vriendelijk bedrijf met een goede sfeer onderling en dat is goed merkbaar voor mij als klant

Aanbeveling: ja

C.B. uit: Delft

20-04-2019
10

Ik heb beoordeeld als: Particulier

Ik ben: eerste keer klant

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Pluspunten:
Op mijn 89ste voor de eerste keer verhuisd maar ik ben zeer goed bijgestaan door de verhuizers. Ben heel tevreden.

Aanbeveling: ja